Lite text bara


Jag har inte tagit mig tid att skriva nu på ett tag, och jag har massa att skriva, men nu står det lite still, trött är jag med.

Sitter och lyssnar på en humorpodd, en tjej vars blogg jag läser är med, vi har några gemensamma vänner (på fb), såg henne på krogen i somras, men jag var för nykter för att hälsa.

Ensamheten har börjat komma tillbaka, mycket är självförvållat. Har inte varit ute på en månad, eller hos mina kompisar. Jag har varit trött på kvällarna och det har inte hänt så mycket, har tänkt att en lugn helg är väl bara bra, men nu har det blivit så några helger i rad. Kompisen som jag pratar mest med har flickvän nu, så dom gör ju mycket ihop. Kompisen som jag känt längst pratar jag knappt med alls, har väl kommit ifrån varann lite, fast vi aldrig var nära. Det som var emellan oss och E förra året hjälpte väl inte till heller. Nu har en ny tjej, som antagligen gillar mig mer än vad han gör, och E har en ny kille och jag har inte hört eller sett nått av henne på över ett år nu, alla njöda..typ.

Ibland saknar jag faktiskt E, mest för att jag hade två som stod mig nära, eller som jag släppte in, nu är det en. En som alltid är tolv mil bort och har massor omkring sig, Är lite svårt att få en plats i hennes liv ibland, men hon är ändå den bästa vän man kan ha.

Nu har klockan blivit för mycket och den senate halvtimmen har jag mest spelat long before rock ´n roll, på själv och på spotify..


RSS 2.0