Om jag var Russell Brand...

så skulle jag döda Katy Perry, eller mig själv...


Många ord om olika saker..


Jag skriver inte så ofta längre, även fast det finns saker att skriva om ,eller att älta en gång till. Jag har haft så mycket att göra att jag har fått prioritera lite, har te.x haft min mammas mobil i över en månad för jag inte har fixat min(a) än. Men ibland är jag rätt trött med, jag har inte diskat på över en månad, använder samma saker varje dag. Men jag tycker att det är helt ok att ta ledigt ibland. I Söndags var jag med mina bakfulla kompisar, bara slappade och åt pizza, bästa söndagen på länge.

Det har varit lite struligt emellan L och hennes kille ett tag, fast hon pratar inte så gärna om det, men lite har hon sagt iaf. I början så snurrade en massa tankar om det skulle ta slut emellan dom, och om det kanske så småningom skulle bli vi, jag ville inte ens ha dom tankarna, dom trängde sig på och jag blev väldigt trött på mig själv, men jag kan inte heller säga att jag inte tyckte om dom. Nånstans så tycker jag faktiskt att vi borde få en ärlig chans till...
Det skulle ju kunna bli så att hon träffar nån ny, det skulle bli väldigt tufft för mig då, särskillt om det vore nån jag inte alls gillade. Jag vet inte om jag kan säga att jag gillar hennes kille, men jag har inget emot honom, ibland kanske, men annars tycker jag verkligen om att hon har honom, jag tycker om att han tar hand om henne och kan göra henne lycklig, men jag trivs inte riktigt i hans sällskap och har vi hamnat ensamma en stund har vi inget att prata om..

Jag har fortfarande känslor för henne, även om de inte är lika starka och är lättare att hantera, men jag skulle inte tveka en sekund om jag fick chansen. Jag har inte sagt nått om det till henne, det skulle inte göra nån gott, särskillt inte eftersom jag har riskerat att förlora henne pga av mina känslor.

Det viktigaste för mig är att hon har det bra, allt annat får komma sen.. 

Nu hörde jag en reklam på spotify om Basshunters nya singel som skulle "rocka dansgolven" i sommar, jag har inte hört den reklamen förut..lite sent kanske..

Men sommaren är slut nu,  det börjar kännas så. Den har varit rätt bra, även om vissa saker inte blivit som jag hoppats.

Det finns en låt som tar mig tillbaka till en kväll i Borlänge, även om jag knappt vet om jag hörde den då. Jag var på Peace and Love, första gången. Kvällen var snart slut, Jay-Z tyckte jag inte var så bra, även om det kändes mäktigt på nått sätt. Jag gick och lyssnade (Jag tror knappt att jag såg dom) på några deppiga Danskar: Mew, mest för att min favoritbloggare skrev en del om dom innan. Jag köpte mat i pastavagnen som stod på vägen dit, stod och käkade och lyssnade, sen satte jag mig på trottaren och drack cola och lyssnade. Det var svalt och skönt, musiken som jag aldrig hade hört förut var det perfekta soundtracket för kvällen, en liten sista bit av solen lyste röd emellan några höghus i en stad jag aldrig varit i förut. Jag kände mig fri, och samtidigt lugn, trots att generatorn hade slutat ladda och det fanns ingen ström alls i bilen, och jag visste att det första jag skulle göra nästa dag var att försöka hitta på nån lösning.

Brevid mig på trottoaren satt en kille som frågade vilka det var som spelade. Jag har aldrig hört nån säga Mew högt så jag sa det jag trodde var rätt, vilket var svårt eftersom det knappt hördes, så jag bokstaverade det också..

När jag lyssnat på Mew på spotify så har jag inte fastnat för nått riktigt, tills Johnossi Spelade den här i musikguiden i P3, jag tyckte att jag kände igen den, men det var först när jag kollade spellistan som jag upptäckte att det var Mew.


 




Slänger med en Ukulelecover också..




Jaha...

H har skaffat facebook, sist av alla typ, och jag lade naturligtvis till henne som vän, men det verkade hon inte vara intresserad av. Det känns väl värre än det borde, men det har varit såhär hela året. På nyårsafton så sa hon att det verkligen var kul att jag kom, en puss fick jag senare också, sen har det bara blivit sämre, inte samma glada varma välkommnande. Sist vi sågs så nickade hon åt mig när hon gick förbi, och sst vi var ute på samma ställe brydde jag mig inte ens om att hälsa..

Jag gillar verkligen henne, nångång var jag nog kär lite, även om jag nog visste att det aldrig skulle bli nått, men det är ju bra att umgås med folk man gillar, vore ju kul om dom gillar en tillbaka...

RSS 2.0