Ett i-landsproblem

Här kan man köpa en dyr skiva, som finns i 500 ex. Jag är ganska sugen men det känns lite onödigt att lägga 1500:- på nått jag aldrig kommer våga spela, och låtarna har jag ju redan...men jag får se...

Annars så har jag lärt mig en fjärdedel av första melodislingan av Shoreline med Broder Daniel. Det är en härlig känsla när man kan säga igen melodin man spelar, iaf som nybörjare..

Jag kommer ihåg att när jag hörde Shoreline och såg videon när den var ny så fick jag en längtan efter att stå på en scen, att vara en del i något stort, om än bara en liten del i det stora.

Här är också en jävligt bra låt. Det kan vara lätt ibland att skratta åt en en långhårig skäggig man i kafta´n som hoppar runt på scen, men inte om han heter Ebbot...










"The Mirrors Truth"

Det är alltid lika skönt att klicka på "skapa" när man ska skriva nått här, då känns det som att man skapar nått :P.

Jag mår rätt bra fakiskt. Det känns bra.

Jag ringde L igår, vi pratade i en och en halv timme, fast inte så mycket om oss och så. Idag har jag känt mig hoppfull, att vi kommer att lösa det här, hoppas bara att hon också tror det. 

Sen Elinor och jag träffades för några veckor sen så har vi haft rätt mycket kontakt, det känns också jättebra. För ett år sen trodde jag att vi aldrig skulle ses mer. Sen träffades vi en gång förra året och efter det så trodde jag att vi skulle ha mer kontakt, men så blev det inte, men nu sms:ar vi nästan varje dag.

Känns skönt att man kan hitta tillbaka till nån man har trott att man har förlorat..


Men jag hatar Håkan Hellström :P. Han får massa priser fast att han gjort en skitdålig skiva. Jag har köpt den och blev jävligt besviken. Om jag vinner ett musikpris nångång, då ska jag kräva pengarna tillbaka av Håkan personligen, när jag håller mitt vinnartal. Eller om jag träffar honom nångång, då ska jag försöka få honom att ge mig 150 spänn....






" I feel like shit, but at least I feel something"

Jag bad väl om det egentligen, när jag tyckte att vardagen var jobbig emellan oss. Vi pratade idag. Jag frågade om hon ville ses på Söndag. hon sa att hon inte visste. Sen kom det fram att hon haft väldigt jobbigt med allt det här emellan oss, med mina känslor och så. Vi pratade lite och jag tyckte att vi skulle träffas och prata, vi bestämde aldrig nått.

Sen sa jag att jag inte vet hur det kommer bli den dagen jag inte är kär längre. Vi har ju varit vänner, men inte på det sättet, vi är mycket närmare nu, vi har inte varit så nära utan att jag varit kär. Var mest funderingar. Hon tog väldigt illa vid sig.

Vi pratade lite nyss igen. Hon kände sig lurad av mig. Ärligt talat har jag svårt att förstå varför. Hon har sagt flera gånger att jag kommer att träffa nån annan och sen glömma bort henne, eller att om jag träffar nån så kommer det inte bli samma sak emellan oss och då är det lika bra att inte ha nått alls.

Jag fattar inte hur det kan bli såhär. Om det är hon som är väldigt känslig, eller att det är jag som är dum i huvet.

Rädslan att förlora henne är större än någonsin. Om jag skulle förlora henne så kommer jag aldrig att försöka ersätta henne, hennes plats kommer att stå tom, lika tom som jag kommer bli. Det kommer alltid att finnas en plats hos mig, om hon vill ha den...







"Nothing will go wrong"

Sen jag och Elinor träffades förra helgen så har vi pratat mer med varann än vi gjorde hela förra året. Det känns bra. Hon sa för nån dag sen att hon vara glad när vi sågs bara tack vare mig. Jag har sagt att jag ska komma upp en heldag nångång, när hon skaffat eget.

Samtidigt känns det inte så bra emellan mig och L, känner ett stort avstånd emellan oss. Det var längesen jag ringde till henne, och hon ringer inte heller. Hon har sagt ibland att jag känner för mycket. Det kanske är så, och när det gäller henne så har jag alltid följt mina känslor, och det har ju gått åt helvete precis.

Det är vardagen jag har svårt för. Det är jättehärligt när vi har kul ihop eller pratar pratar, även om det är om jobbiga saker så känns det väldigt nära. Nu är det bara en grå massa med vardag över oss. Jag har nästan slutat fundera över saker vi kan göra eller när vi kan träffas, hon har nästan aldrig tid ändå.

När vi sågs i Torsdags sa hon nått som jag reagerade på. Jag sa att dagen då hon berättade att dom var ihop igen var en av dom värsta jag varit med om, inte bara för att dom var ihop igen, utanför vi båda blev väldigt ledsna. Då sa hon nått som var typ " då har du inte varit med om mycket". Jag vet att jag inte ens har gått igenom en procent av vad hon har gått igenom, men sen när började vi jämföra? Alla har väl olika förutsättningar. Kändes jättekonstigt att hon sa så..

Blir så jävla rädd att förlora henne när det känns såhär...

Såg på Bonde söker fru brölloppet förut. Allt var så jävla perfekt. Jag kanske är bitter, men jag tänker mest på när känslorna tar slut. Det verkar som alla förhållanden tar slut just nu, förutom hennes då. Eftersom jag är livrädd för att bli besviken så vågar jag knappt ha förhoppningar längre. Dom tankarna kanske försvinner när känslorna kommer, även om jag inte vet om jag vill välkomna dom. Det har ju inte bara gått dåligt, det har gått helt åt helvete...

  

En liten fundering bara..

Jag var uppe hos L i Torsdagskväll. Hon berättade att dom skulle åka på semester i en vecka den 3/2:a. Jag vet inte om jag är orättvis, men hon ska vara borta i en vecka, men hon kan inte komma hit och stanna över natten. Hon har ju fått göra om lite med hästarna, men endå, det känns ingen vidare.  

Att ta vara på möjligheterna...

Jag kollade lite på Tiger lou´s hemsida, Rasmus hade lagt upp en länk till en webshop där han sålde några gitarrer, den billigaste kostade 6500:-, den dyraste 32000:-. Det stod både mailadress och mobilnummer. Möjligheten finns alltså att ringa upp Rasums Kellerman och köpa en av hans gitarrer, och om han inte flyttat till Berlin än så är ju chansen stor att träffa honom också. Men jag vet inte vad jag ska ha den till riktigt, jag kan inte spela ,än, och att ha den bara för att den tillhört honom känns dyrt. Dessutom tog jag ut en lön på 7000:- för några dagar sen, och då tog jag till lite extra. Jag kan ju ta ut mer men jag vill inte slösa...
 


Rasmus Kellerman är han som sjunger för dom som inte vet..





Hej..

Det har inte blivit nått skrivet på ett tag, har väl inte orkat på kvällarna.

Jag var i Stockholm I Söndags och köpte isdäck. På vägen hem träffade jag Elinor, vi satt på max i någar timmar och pratade. Hon känns väldigt förändrad, vilken känns lite konstigt, men också bra, det är ju ändå fem år sen vi träffades.
Hon verkade väldigt glad, trots att hon har det väldigt jobbigt.

Nu är jag trött..

Minnen

Batteriet i klockan i köket har blivit dåligt. Jag tog ner den för att jag inte skulle få för mig om att den gick rätt. Då kom jag tänka på ett särskilt minne.
Det var tredje natten i rad vi sov ihop, vi hade känt varann lika länge. Första kyssen var kvällen innan. Hon stod i fönstret och rökte i bara underkläder och ett linne. Kvällen innan hade hon klagat över att hennes klocka tickade för högt, och när hon stod och rökte blev hon så trött på klockan att hon kastade ut den genom fönstret. Hon var lite knäpp redan då :). Jag kommer aldrig glömma den tiden, den kunde inte börjat mycket bättre. Tyvärr forsatte det inte lika bra, och jag ser tillbaka på det som att allt var oförstört då. Hon har sagt att om vi hade blivit ihop då så hade det nog inte hållt så länge. 
När jag tänker på det så vet jag inte riktigt när vi "borde" ha blivit ihop. För över ett år sen var det ju väldigt aktuellt, men jag kände mig så osäker. Hade vi blivit ihop då så hade det inte blivit lika bra som det hade varit te.x nu. Det känns som att det senaste halvåret har gjort väldigt mycket med oss, vi har kommit ännu närmare varann.

Så egentligen skulle det inte ha blivit bra, hur vi än gjort. jag vet inte hur man ska känna inför sånt. Det är som bilen jag hittade på blocket. Jag hade inte tänkt att köpa nån bil, men så hittade jag en som verkade väldigt fin och bra, det var ingen bild men det verkade lovande. Jag funderade på den i över ett dygn, tills jag bestämde mig för att jag skulle ringa på den, då var annonsen borta, och jag kollar varje dag efter nått liknande, för en likadan finns inte. Jag grämer mig rätt mycket för det, men jag hade inte kunnat göra så mycket annorlunda egentligen.

Lika bra som det började, lika illa "slutade" det. Två veckor efter att jag hade sagt atta jag inte ville ha ett förhållande, fast jag inte hade en jävla aning, var mest rädd att såra henne, så blev hon ihop med sin kille, ett halvår senare var dom förlovade. Det hade ju kunnat bli så att det tog slut efter ett halvår, sånt är ju vanligt.

Jag försöker att inte tänka på att det kunde varit vi. Hur det skulle vara att bo ihop, hur flytten skulle gå till. Vi kunde ha hennes tv i vardagsrummet och min i sovrummet, hennes dubbelsäng skulle vi behövt också.
Nu har hon en 50 tums tv och en ny säng... 


"I need your loving words..."

Jag är helt vilsen, tom och känner mig rätt ensam.

Vi pratade lite igår, hon mådde inte alls bra, men jag var visst den som var minst lämplig att prata med. Det enda jag kan komma på då är att det är nått emellan henne och hennes kille, sånt kan var lite känsligt för mig. Senare pratade vi på msn, kändes konstigt att inte kunna fråga hur dte var med henne, för jag hade ju inte kunnat fråga varför som föjldfråga. Jag sa till henne att jag var ledig på Onsdag och frågade om hon ville ses då, nästan alla av dom få lediga dagar jag har så har vi setts, men hon sa nej. Det passade inte eller vad hon sa. Sen sa hon att det är så mycket hon vill säga till mig, men hon visste inte hur hon skulle få mig att förstå. Jag sa att hon fick ta den tid hon behövde, till viss del sa jag det för att jag inte orkade med nått då, och jag kände på mig att det inte var nått positivt, hon sa att det var både och, och att det beror på hur man ser det. jag tror det är positivt för henne och negativt för mig.

Igår eftermiddag var jag väldigt nere, hade börjat tänka jobbiga tankar. Sen läste jag i hennes blogg, det handlade typ och hur bra henne kille är, fast mest handlade om nått hon hade berättat för honom, som hon trodde att hon skulle bli lämnad för, men han var tydligen jättebra, som sagt. Hon sa till mig att han hade växt i hennes ögon. Så jag förstår inte varför hon mår dåligt, om det ens har med det att göra. 

Jag undrar om hon har berättat nått om oss...

ibland känner jag mig väldigt utanför, särskillt när hon inte vill berätta saker för mig. Hennes kille får veta allt, träffa henne varje dag, somna och vakna brevid henne. Jag får nöja mig med ett sms eller att hon ringer ibland, inte för att jag begär att hon ska behandla mig och sin kille lika.

Jag får kämpa hela tiden för att hålla mig kvar i hennes liv, hennes liv som jag knappt ser nån plats för mig ibland. Vet inte hur länge jag orkar hålla på att kämpa. Jag förklarade för henne igår att det senste halvåret har gjort mig väldigt förvirrad, hon förstod det och sa att hon också var förvirrad.

Jag har tagit en liten paus, tyvärr är det rätt patetiskt. Den enda egentliga skillnaden är att jag visas som offline på msn så att hon inte kan skriva till mig, det är det närmaste vi kommer att träffa på varann på stan, men om hon hör av sig så svarar jag så klart.

Jag fattar ingenting av vad som händer just nu...



   


"So I can prove to you that i´m so much better than him"

Det gick jättebra igår. Jag hoppades att hon skulle muntra upp mig när hon kom, och det gjorde hon. Hade mått dåligt större delen av dagen, med.värk i ryggen och så. När hon kom satt vi i soffan och pratade lite, sen ville hon se bilder på mig när jag var barn, det ville inte jag, men jag gav mig och tog fram albumen och gick och duschade, när jag kom upp i sovrummet igen så låg hon i sängen och tittade på korten, och när hon låg där var hon världens vackraste, snyggaste och sexigaste jag någonsin sett, hon låg i min säng.

Vi åkte och bowlade sen, vi blev sena och hann bara spela i 40 minuter, men det var jättekul. Jag har inte bowlat sen i högstadiet. Jag vann....inte, och det fick jag höra några gånger sen.
Vi köpte med oss mat hem, och såg lite på tv. Sen hade vi lite kuddkrig, efteråt satt vi i köket, hon rökte och drack cola, jag drack bara cola, vi satt och pratade en hel del, om det mesta, det kändes jätteskönt att bara kunna sitta och prata om allt, även om vi pratade lite om jobiga saker så kändes det aldrig jobbigt. Det är så skönt att kunna säga precis vad man tänker.

Jag älskar verkligen henne...

En gammal favorit:



It´s a mess..

Ikväll kommer hon hit. Vi ska ska och bowla. Jag har inte bowlat på sju år.
Jag trodde hon skulle sova över och stanna nästan hela Fredagen, så blir det inte. Hon måste ta hand om hästarna. Jag fick redan på det i morse, jag satt och grät. Visst är jag besviken, men inte till största delen av att hon inte stannar. Enda sen julhelgen har inget blivit vad jag hoppats på. På Juldagen var det iofs kul, men vi åkte aldrig nånstans, och träffade inte många. Annandagen så fick jag med mig två kompisar att äta pizza, men det var allt. När Mustasch spelade kunde hon inte komma. och nyår blev inget av alls. Är enda sättet att slippa bli besviken att inte hoppas?

Jag frågade henne när hon var tvungen att åka hem, mest för att ta hela smällen på en gång. Hon skulle åka inatt, jag trodde att hon skulle sova över och åka tidigt på morgonen, då grät jag igen.

Jag är såklart inte besviken på henne, utan att inget blir som jag hade tänkt. Blir så ledsen när jag tänker på hur jag har gått och städat och fixat, funderat på vad hon vill ha till frukost, sängen är nybäddad och extramadrassen också.

Jag har haft ont i ryggen i snart en vecka, til och från. Jag har tänkt att om det blir för jobbigt så kan jag nog inte bowla, men då har vi ju hela Fredagen ihop, trodde jag. Det var nog Fredagen jag sett fram emot mest egentligen. Jag har tagit ledig och allt, vet inte vad jag ska göra istället, får väl försöka göra det bästa av allt, även om jag vill lägga mig i sängen i några dygn.

Vi har väl helt enkelt pratat för lite om det,  men hon sa att hon också hade tänkt att stanna, men det gick helt enkelt inte.


Det känns som jag försöker hela tiden, att hitta luckor när vi kan ses och så, men det är inte ofta det funkar. Oftast har vi setts hos henne, Jag har åkt dom där tolv milen upp många gånger, men det är dom hem som är värst, en natt kanske jag inte lyckas hålla mig vaken.

Jag hade planerat noga hur jag skulle få ordning tills hon kom. Te.x så skulle jag diska idag på lunchen så allt var diskat när hon kom. Nu är klockan halvtre och jag äter frukost. Ryggen var värre än någonsin i morse så jag har inte orkat göra nått extra.

När det gäller företaget så är jag inte alls nöjd med hur jag har det just nu, men det som håller mig uppe är att jag ser framåt, på dom förbättringar jag ska göra och hur det mesta kommer bli bättre, särskillt sånt jag gör ofta, men ibland vill jag bara ge upp allt, det är ingen idé, jag kommer aldrig ha råd osv.

När det gäller mitt liv så vet jag inte vad jag ser fram emot riktigt. Det är väl mest drömmar. Jag har fått en idé om att jag ska köpa ett hus, inte vilket hus som helst, det måste ligga i byn för att det inte ska bli för långt till jobbet och så, och i en by finns inte många hus. Jag har iaf en liten dröm om att köpa ett hus några hundra meter bort, Synd bara att det bor nån där, men han är gammal och bor själv så han kanske inte vill ha det kvar. På tomten ser det ut som skit så det är nog inte dyrt heller. Där skulle jag vilja bo, och bygga ett nytt dubbelgarage. 

Jag läste i en gammal Bilsport om en Volvo Pv. Jag tänkte att jag skulle vilja ha en sån. En taksänkt med bakhängda (kidnappar öppning) dörrar, svart skulle den vara, den skulle se ut som en hotrod.  Jag kollade på blocket, där hittade jag precis en sån. Tyvärr har jag inte plats eller tid för nått sånt. Tankarna går om att köpa den och ställa undan nånstans, för mycket är ju redan gjort. Skulle vara härligt med en fin bil att köra med på sommrarna, som kunde stå i mitt dubbelgarage.

  http://www.lowood.se/itsamess.html

Jag plublicerar det här i efterhand. Är rädd för att hon ska tycka att jag inte uppskattar att hon ska komma hit. Det gör jag, men besvikelse är väldigt stor. Det är den värsta känslan, tycker jag.  


Finner inga ord

Halva dagen har varit skit. Kom in sent och kom på att det var grammisgala ikväll. Tittade lite och blev på ännu sämre humör, men jag gav det en chans, och några till. Tills årets låt skulle utses. Emd vann med Jennie let me love you. Vad är det för sjuka människor som röstar egentligen?

Jag försöker undvika saker jag blir sur av. Som idag, när jag slog på radion och hörde "styrelsen" i P3 populär prata om artiser som inte vill göra interljuver och Winnerbäck. Jag tänkte först att jag skulle lyssna efteråt på hemsidan, men sen kom jag på att jag bara skulle bli sur. Dessutom var Shire från mtv med. Han måste vara världens vidrigaste människa. Jag skulle hellre dela lägenhet med Thomas Qvick än med honom.. 

I brist på annat

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut?
Hm, jag köpte den dyraste bilen hititls. Sen var jag lycklig i ett dygn i sommras också..

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Jag gav nog inte ens några

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Vänner vet jag inte, men folk man känner till iaf.

4. Dog någon som stod dig nära?

Nä, men pappas svåger. Men honom hade jag inte träffat på många år.

5. Vilka länder besökte du?
Södermanland och Småland :P

6. Är det något du saknar år 2008 som du vill ha år 2009?
Lycka, kärlek och mer livemusik. (billjetten till Hultsfred har jag iaf)

7. Vilket datum från år 2008 kommer du alltid att minnas?
21 Juni ochj 23:de Augusti

8. Vad var din största framgång 2008?
Jag har visat mycket mer ödmjukhet och att jag bryr mig om människor, eller särskillt en egentligen. Jag gick inte i konkurs heller..

9. Största misstaget?
Att hoppas och tänka för mycket

10. Har du varit sjuk eller skadat dig?
Har väl kanske vari förkyld och lite ont i ryggen ibland, annars är det inget.

11. Bästa köpet?
Ja, inte är det nya bilen iaf. Mobilen funkar ju bra.

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Grejer till företaget måste det varit.

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Japp (21/6)

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2008?

Hm, ja. Famous blue raincoat.. I´ll be gone och hela A partail print skivan kanske

15. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare. Tänkte för ca att år sen att det skulle bli ett skitår, och jag hade rätt. Visst fanns det roliga stunder också, men det som känns viktigast har kännts väldigt jobbigt ibland. 

16. vad önskar du att du gjort mer?
Åkt till Hultsfred, inte varit så beroende av vad kompisar ska göra på helgerna, hållt kontakten med gamla kompisar.

17. Vad önskar du att du gjort mindre?

Tänkt och hoppats..

18. Hur tillbringade du julen?
Hemma med familjen, som vanligt

19. Blev du kär i år?
Ja, jag har varit kär hela året

21. Favoritprogram på TV?
Lost, Erik och Mackan, Dödlig fångst och American Hotrod

23. Bästa boken du läste i år?
Bok ? :P

24. Största musikaliska upptäckten?
 Lowood. www.lowood.se , och Motorhead 

25. Något du önskade dig och fick?
Winnerbäck Solen i ögonen dvd

26. Något du önskade dig men inte fick?
En bil :P, lite skivor och annat.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2008?
Jobbade som vanligt, sen kom L hit på kvällen.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Om det blev vi och vi levde lyckliga i alla våra dagar.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2008?
Som alla andra år, men mer luvtröjor, har köpt tre hitils, alla på konserter.

31. Vad fick dig att må bra?
Vänner, sprit och L.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Vet inte om jag var sugen på nån, men Therese i Lowood kanske, hon har ju varit med i morgonpasset så hon räknas ju som kändis, stod ju brevid henne på Tiger Lou.

33. Vem saknade du?
L och mitt livs kärlek, fast det är ju samma förstås.

Total failure..

Det här är min värsta nyårsafton någonsin. Förra året var ju ingen höjdare heller, men då fanns inga förhoppningar heller. För ett tag sen så lyckades jag ta ledigt över nyår. Hade inga direkta planer, förutom att jag skulle vara med henne. Först så hade hon ingen aning om vad vi skulle göra, sen blev hon sjuk, och nu är hon jättesjuk, så hon ligger hemma nu. Jag hade gärna hållt henne sällskap, men det gör ju redan hennes kille, och jag tror inte att vi tre skulle ha så kul ihop alls. Men jag slapp fundera länge på vad jag skulle göra ikväll, för att imorse försvann vattnet för oss, vi har hållt på hela dagen men det funkar fortfarande inte. Så istället för att vara ledig så får jag gå upp lika tidigt som vanligt, och det kommer vara värre än någonsin. Gott nytt år.

Jag ska inte sumera det är året direkt, eftersom jag lovat att inte skriva om vissa saker, men det har inte varit nått vidare egentligen. Allt har kretsat kring henne, det har varit väldigt jobbigt, men vi har också kommit varann så myket närmare.
Jag önskade att vi skulle vara med varandra ikväll, att vi skulle inleda ett nytt år tillsammans, med förhoppningar om att det ska bli bättre. Nu har jag inga nyårskänslor alls, jag satt hos en kompis och sov i en fotölj till fem i tolv, sen åkte jag hem, det var en del fyrverkerier, jag lyssnade på Tiger Lou med The war between us.


RSS 2.0