Det går bra nu..

Det känns bra, det går uppåt (inte uppför). Var på fest i helgen hade tagit extra ledig för att kunna åka ihop med dom andra. Jag hade pratat med en kompis under veckan om festen och det verkade inte vara nån särskilld planering. Men när jag pratade med en annan kompis så var det mycket planering om vilka som skulle åka med vem och så, och jag hade inte sagt till innan så jag skulle inte fått plats. Vi kom fram till att jag skulle köra dit så fick vi se hur det blev sen. 
 Vi åkte och hämtade upp två andra kompisar, och den ena sa att det skulle lösa sig med skjuts. När i kom fram till föfesten gick jag ur bilen och hämtade en smirnof ice och började dricka direkt, tog två med mig också när vi gick in.

 Förfesten var hos en tjej som vi träffade för knappt två år sen. Jag har inte riktigt pratat så mycket med henne, har kännts som jag försvunnit i mängden lite, vi har inte träffats så ofta heller, men nu har det blivit tre gånger på lika många helger, blir nog på valborg med.

Hon bodde i ett jättefint hus med balkong med en hästhage precis nedanför, på den satt det alldeles för mycket folk. I början kändes det lite stel och vilset men det löste sig rätt snart. Jag kunde när jag satt där att jag mådde riktigt bra. Klockan var sex på kvällen och jag satt och drack på en balkong, det är inte ofta jag kan det.
Sen flöt kvällen på, och det var skitkul, utom sista timmen då jag sov. Jag hade gått upp 05:40 och sovit lite dagarna innan. Vi fick skjuts till en kompis och en kompis pappa kom och hämtade två av dom jag åkt dit med, men jag stannade kvar, fick ett eget rum med dubbelsäng. Jag sov i bara sex timmar, jag är värdelös på att ha sovmorgon.

Dagen efter så fick jag frukost, sen åkte vi och hämtade min bil hos den där tjejen. Vi satt och pratade ute på balkongen och det kändes nästan lika bra som kvällen innan.

Hon är en snygg, glad och trevligt tjej, som alla gillar. Jag gillar henne, men jag är inte intresserad på det sättet, känns inte så. Vi har ju pratat massor mer dom senaste två veckorna än under hela tiden sen vi träffades för första gången.  känns som att jag kan säga att jag känner henne nu, så var det inte innan. Jag har haft fördommar också, jag trodde inte att en tjej som hon skulle vilja bo i skogen mitt i ingenstans, hon bor hemma på en gård, och hjälper även till med arbetet där.


Vi har inget vatten igen, måste ta tag i det där i morgon bitti..vill inte rikigt gå och lägga mig för att vakna upp till det..



Bättring..

Jag sitter här igen och borde gått och lagt mig för längesen, men jag har inte slöat ikväll, jag har jobbat. Kom in vid halv elva och sen satt jag vid datorn och fixade lite, med "jobb saker".

Det känns ganska bra det mesta. Emellan mig och L är inte så bra, men på nått sätt har jag svårt att ta det till mig, det är för stort, för hemskt. Sen har jag varit instäld på en sak den här veckan: Jobb. 

Jag börjar ångra att jag inte sa hej till den där tjejen i Lördags. Hon har inte svarat på det jag skrev sist för några dagar sen. Jag funderar på när våra vägar kommer att mötas nästa gång, det blir ju inte så ofta. Enligt statistiken är den en gång per månad, det är ju inte så illa, om man inte tänker på att det bara har hänt två gånger :P.

 

Tankar

Jag kom in lite sent ikväll. Satte mig vid datorn en stund. Drog på en Star Wars film att ha på i bakrunden tänkte jag, vid tio var filmen slut, och jag hade legat i soffan hela tiden. Jag är rätt hopplös..

Pratade med L idag. Det var inte så bra med henne, och jag tror inte hon har varit så förlåtande som det verkat, och jag förstår henne verkligen, det är ju nått som har förändrat hennes liv, till det sämre. Det känns inte omöjligt att vi kanske inte kommer att träffas så mycket mer.

Sen filmen tog slut hat jag suttit här, och inte velat att gå och lägga mig, fast jag verkligen borde. Jag kollade lite på en gammal kompis bilddagbok. Vi var bra kompisar på låg och mellanstadiet, sen kom ifrån varandra en del. Men ibland träffas vi och pratar, men väldigt sällan. Han har en tjej i Skåne, han bor i Östergötland, nått som känns nästan som en omöjlighet för mig, men dom verkar hålla ihop det bra. Nu fick jag se att det var slut emellan dom. Hon hade visst blivit osäker och så. Det var visst några dagar innan deras ettårsdag. Känns så tråkigt. Det är sånt som får mig att tappa tron på kärleken.
Som tjejen jag kände lite från gymnasiet. Hon träffade sin kille på skolan, dom hade varit ihop i runt fyra år och var förlovade. Sen var han otrogen...Men efter några månader hade hon hittat en ny, det verkar så lätt för en del..

Skuldkänslor

Jag pratade lite med L ikväll på msn, det var ett tag sen sist. Läste i hennes blogg om en ilska som har blossat upp igen. Det gällde nått som jag tänker en del på, och är en stor orsak till. Jag kommer kanske i framtiden få det som hon bara kan drömma om, pga mig. Jag vet inte om jag förtjänar att gå vidare egentligen. När hon hade berättat det så kände jag att inte ville gå vidare, jag förtjänade inte att gå vidare, jag skulle lida för det ett tag. Men efter ett tag hade jag kommit över det lite, fast jag inte ville, men det kommer ju tillbaka ofta.

Jag drömde i Lördagsnatt att E var hemma hos mig, hon låg på soffan (fast det inte såg ut som hemma hos mig), jag gick iväg till en dörr, och E följde efter. Då kom L ut genom dörren, och kom och kramade om mig, och plötsligt stod E också och höll om mig...sen vaknade jag.. 

The only way is down..

Jag kom just hem, har på fest hos en kompis, vi var väl ett tio-tal bara, men många var såna som man bara träffar några gånger om året, plus ett par helt nya. Vi satt i köket och pratade och drack, jag drack grappo eftersom jag kom dit lite senare själv. Sen åt vi tårta och lite. Hade väldigt trevligt ikväll. hade nog inte varit mycket roligare om jag druckit.

Om jag hade druckit på dagen idag kanske jag hade vågat säga hej till den där tjejen jag skrivit med. Jag såg henne flera gånger, när vi skulle parkera såg jag henne bakifrån, visste inte säkert att det var hon ,men jag fick den tanken, och jag hade ju rätt. Vi blev försenade så jag var inte på så bra humör först. Jag tänkte som fan på att jag skulle hälsa, jag visste inte vad jag skulle säga riktigt, och hon var nästan aldrig ensam. Att gå fram och hälsa på nån för första gången framför andra man inte känner känns rätt jobbigt. Jag har också lite svårt att prata i telefon när nån är i närheten, eller så nära så att dom hör iaf, men det har jag försökt vänja mig av med..
När jag kom hem hade hon skrivit att hon hoppades att jag inte hade sett henne och inte hälsat. Jag svarade och skrev att jag var nervös...

Dagens lärdom: Att bli uppmärksammad av blondiner (2st) stärker självförtroendet 

"Det jag aldrig hinner göra själv, där ser jag lyckans ostar härskna varje helg"


Den där tjejen jag har skrivit lite med skrev i sin blogg om hon någonsin skulle träffa den rätta. Jag tänkte att det var dags för mig att visa min lite djupare sidan, så jag skrev nått om att det sägs att man träffar nån när man som minst anar det. Jag har inte fått nått svar än. Jag läste också att hon inte kom iväg i Lördags för att hon var för trött, och att vi ska till samma ställe på Lördag, på dagen, hon hade också skrivit "nån mer som ska dit?". Jag tänkte skriva att jag skulle dit, men om hon ser mig och jag inte vågar hälsa blir det ju konstigt, isf är det kanske bättre att hon inte vet om det är jag..typ.

Fast det inte brukar gå bra så ställer jag en fråga rakt ut. Hur ska jag göra ??

Idag ringde E, hon har väl typ ringt en gång innan, och det var av misstag, innan dess var det kanske två år sen. jag svarade inte för jag åkte med pappa i bilen och ville var mer ifred, sen var jag rädd att hon skulle prata om det jag skrev i Söndags. Jag skickade sms till henne sen, men jag har inte hört nått..

Hade hoppats att hälsa på L ikväll, men hon hade massor att göra. Egentligen var det lika bra för att jag är väldgit trött och har lite ont i huvet, men jag saknar ju henne...


Jag har börjat lyssna en del på De lyckliga kompisarna igen. Det här är en av favoriterna, tyvärr är ju ljudet kasst, och att det är live gör inte låten rättvisa heller..


Nya nyheter..

Att en hund bet en man var ingen nyhet, men att en man bet en hund. Nu är det andra tider..




Jag känner mig hopplös. Jag ska iväg hela dagen imorgon och det är väldigt viktigt att jag kommer upp i tid imorgonbitti, men jag sitter här, förut låg jag i soffan och skulle "bara" se lite på en Star Wars film, jag hoppade över lite i början men sen såg jag hela filmen.. 


Lite ångest..

Jag hade sovmorgon både Lördag och Söndag, På Fredag och Lördag kväll hände ingenting. Igår var vi ute, det var kul och jag vart rätt kul, sen sov jag tre timmar och gick upp och jobbade, det var inte kul..

Jag har kommit på att jag har en styrka, som tyvärr lätt slår tillbaka på mig själv. Jag kan skriva helt korrekta och rättstavade sms när jag är full, det gjorde jag igår.
Jag skrev till E att jag tyckte att det var synd att hon hade kille, och exempel på saker vi kunde gjort om hon inte hade det, fast det var inget med sex..jag skrev även att jag var full...
Sen skrev jag till en tjej jag knappt känner, som vi träffade i sommras och som en kompis hade nått på gång med då. Han skickade numret till mig men mitt batteri var dött så jag fick vänta tills jag kom hem så jag kunde ladda, men fortfarande tyckte jag att det var en bra idé att skicka till henne..tyvärr. Jag tror jag bara skrev att jag tyckte att hon var snygg..typ.
 Idag rensade jag bort alla skickade sms, och hennes nummer, jag har inte fått nått svar.
Egentligen känns det inte så farligt, det känns lite jobbigt, men ganska kul. Det finns värre saker att oroa sig för, och det är inte så ofta jag gör sånt här..längre.

Jag läste att den där tjejen jag skrivit lite med kanske skulle dit, men jag såg inte till henne. Lite synd, en bra början vore ju att träffas, och när jag var full hade jag nog vågat gå fram och säga hej, jag kanske skulle kunna göra det när jag är nykter, men chansen är mindre.

Jag har kommit fram till lite mer om varför jag tog illa upp när jag fick veta att E hade en ny kille, jag blev rätt avundsjuk, det verkar så lätt för henne. Hon hade varit ihop med sitt ex i nästan fyra år, några månader efter att det tog slut så hade hon en ny, bara sådär. Fast hon förtjänar ju att ha det bra. 

Jag har har aldrig haft ett riktigt förhållande, jag brukar säga "riktigt" förhållande, för det låter bättre än att inte ha haft något alls. Det närmaste jag har varit var ju med L, men det lyckades jag ju förstöra. Jag tänkte på det för ett tag sen, den gången vi ar närmare varann än någonsin, om man inte kunde säga "jag älskar dig" då, så måste man ju vara dum i huvet, jag sa det inte. Har tänkt på om jag hade sagt det, undrar hur glad hon hade blivit? Jag hade kunnat gjort henne lycklig med dom orden...

 

"It's the V to the A to the D-E-R (Vader!) Reconstructin' the Death Star!"

Jag har sovmorgon imorgon, hade hoppats på att göra nått kul ikväll. Har tänkt ett tag att jag skulle hälsa på lite kompisar tolv mil bort, men han som jag ringde till svarade inte. Jag ringde honom för ett år sen också, då var han i Tailand (stavas det så?). Pratade med en kompis om vi skulle ut en sväng eller bara åka och äta nått ikväll, men det blev inget, och när jag loggade in på msn så hade L skrivit att hon inte skulle följa med till Elmia. Jag har fått mer att göra i helgen med så jag vet knappt när vi kan ses igen..

Jag fick se att det var Stars Wars på tv. Jag har inte gillat dom nya filmerna, allt är så fint och rent, till skillnad ifrån dom första, där rymdskeppen är smutsiga och rostiga. Det var min syrra som fick mig att kolla på Star Wars, jag är inget jättefan men jag gillar verkligen den där världen som att utspelar sig i. Jag skulle velat vara med när filmerna var nya och gick på bio, tänk att få höra "luke, I am your father" för första gången, jag visste nog om det innan jag ens såg filmen.

Jag blev "lite" intresserad och beställde visst två boxar med alla filmer...

Nu ska jag sova, är ju helt värdelös på att ha sovmorgon men jag får försöka






"Du kunde lika gärna bott på andra sidan av vårt klot, flickan i huset mitt emot"

Jag kände mig lite missnöjd över att jag inte fick så mycket gjort idag, men det löste sig med en liten kris, så jag kom in vid tio på kvällen nu. Så jag fick iaf ihop timmarna :P

Den här låten går varm just nu, den innehåller som många kanske inte tror, inte ett enda snuskigt ord..




Rubrik..

Jag orkar inte skirva nått ikväll, vet inte om jag har så mycket att skriva om, eller jag hade tänkt att skriva om hur illa jag tycker om Håkan Hellströms senaste skiva, men det får bli nån annan gång. Istället lägger jag upp en bil på Jönssonligans bil, som står nånstans utanför kappelskär (som om jag visste var det var).




Om att bli osäker på om ett band är bra :P

Jag ska se snoddas i sommar, har tyckt att dom var rätt bra, tills jag såg ett klipp på youtube. Det var ju 17 år sen, och Lasse har väl förändrats en del sen dess...

Var fan är min musikkarriär?!?




Magnus Uggla har sagt att han blir bättre hela tiden, som svar på dom som tycker han var bättre förr. Jag är en av dom.


I övrigt har jag inte mycket att skriva om. L har berättat en del saker som varit väldigt jobbiga, nått som kommer påverka mig för resten av livet, och nått som förändrat hennes.
Jag bestämde mig så att det är helt upp till henne hur det bie mellan oss, vill hon inte ses så är det bara för mig att acceptera det, men det ser inte ut att hon vill det. Vi sågs i Fredagskväll, det var jättetrevligt. Vi pratade och hon tvingade mig att berätta pinsamma saker och jag drack redbull, precis som vanligt, det kändes jättebra.

 

RSS 2.0