"I 'll fly with you"


Jag skulle egentligen skriva om en norsk tjej, men en kompis hade lagt upp en låt på facebook, och skrev om vilka minnen han hade till den låten, och jag har liknande minnen, från gymnasiet.
Skolan hade internat, första året bodde jag med tre kompisar på skolområdet, dom andra två i lägenhet som skolan hade, dom hade två hus brevid varann med lägenheter, två hela hus med nästan bara kompisar. Det var väldigt speciellt, men många gånger hade vi också tråkigt, och hittade på dumma saker, oftast var det att supa som gällde, och hembränt var ju billigt. Jag var ju sen så jag hade min första fylla där, och många efter det. Jag lärde känna massa männsikor ifrån massor med ställen. Jag brukar tänka att jag växte upp där, för jag utvecklades så mycket under den tiden.
Vi bodde i en tätort utanför stan, med gångavstånd till affären och pizzeriorna, även om jag tog bilen oftast. Mina kompisar hemifrån som jag bodde med första året bodde mitt emot mig, nu är det en mil till dom.

Jag var kär i några stycken under hela den tiden. Den första vågade jag knappt prata med, förutom när jag hade druckit en halv liter hembränt, då ringde jag henne och sa att jag älskade henne, fick jag höra efteråt iaf, för jag minns inget. Där finns en slags milstolpe, jag bestämde mig då att inte oroa mig så mycket för det, att inte känna ånger, en del av utvecklingen.

Det som kan kännas tråkigt ibland är att dom som gick på skolan efter oss är mycket bättre på att minnas än vad vi är. Dom lägger ut mängder med bilder. Det kan ju bero på att kameramobiler inte var så vanligt när vi gick där. Nu känner jag mig jättegammal...Nu ska farbror gå och sova...

Föresten så var L den allra första jag tog kort på med en mobil, en liten parantes (stavning/stuvning) 

Här är låten han hade lade upp iaf. Jag kommer ihåg så väl att jag brukade dra på full volym på stereon i introt, och när basen kom ihåg så höll högtalarna på att spricka..

"Söndermarken jagar mig men jag är inte där"



Skithelg..


Den här helgen hade jag först tänkt att jag skulle åka upp till L på Fredagkvällen, några kompisar skulle dit och dansa med och hon bor bara några hundra meter där ifrån, så jag tänkte att vi kunde gå dit då, och att hon kanske kunde komma till mig på Lördagen.

Men sen ändrade jag mig, jag har varit dålig på att ringa L i veckan och när jag gjorde det så mådde hon dåligt och hade inte så stor lust att prata då. Hon ringde dagen efter och var mycket gladare, jag frågade om vi kunde ses och hur jag hade tänkt, och hon sa att vi fick höras om det. Sen så ändrade jag mig lite, tänkte att jag kanske skulle åka till ett dansställe, träffa kompisar, så kunde vi ses på lördagen.

När hon skrev ett sms så svarade jag att jag skulle iväg på annat, vilket jag sa alldeles för sent. Hon trodde att jag skulle komma och hade sagt nej till både middag och bio med vänner, och fick nu sitta hem en Fredagkväll. Jag blev väldigt ledsen och fick sån ångest, grät en stund, har inte gråtit på evigheter, men varför blir allt fel. Jag har inga stora krav, jag vill bara ha det bra, det är allt jag begär. Hade ingen lust att åka nånstans efter det, och dom jag frågat hade sagt att dom kanske skulle med, vilket brukar betyda nej i slutändan. Jag hade sagt till L att jag inte orkade åka ända upp till henne och hem igen på en kväll, så det kändes dumt att fråga om jag kunde komma upp iaf, och det var ganska sent och jag skulle hjälpa pappa på förmiddagen.
Jag lade mig i soffan och var ledsen, och mådde dåligt, jag kände igen känslan väldigt mycket, men det var ett tag sen nu.

Idag kändes det lite bättre, även om jag kände väldig ångest fortfarande. Jag skrev ett sms och frågade hur det var med henne. Hon svarade att hon precis satt och skrev till mig, hon skrev att hon skulle ut med lite kompisar istället, så hon skulle inte komma till mig. Då grät jag igen, vi skulle visst inte ses den här helgen heller. Då kom jag på att vi kanske kunde ses på söndagkväll, men det gick inte heller och jag grät igen..

Nu har jag en annan idé om när vi kan ses, ska ringa henne imorgon. Jag hade hoppats på ett fylle-sms, det känns fint att veta att hon tänker på mig även när hon är ute med sina kompisar, men det har inte kommit nått, när jag skulle behövt det som mest.

Jag har legat och kollat på tv halva natten två kvällar i rad nu. Jag börjar redan att försöka förtränga hur fel allt blev den här helgen, och hoppas på nästa, vilket jag knappt vågar efter det här...






















I fell in love last night

Jag drömde inatt att jag förklarade för H vad jag kände för henne, och när jag vaknade kändes det som att jag kände precis det jag sa i drömmen, och nyss såg henne på bild, och det kändes...speciellt...
Jag är ju inte direkt kär i henne, det vågar jag inte riktigt heller, men jag gillar henne väldigt mycket, och det gör många andra också.

Förra Lördagen så åkte jag upp till stan, jag visste att det skulle vara lite kompisar där på ett dansställe, bland dom var H, och hon var finare än någonsin. Jag var inte där länge alls, en halvtimme typ, åkte mest för att inte sitta hemma och ha tråkigt.

Lördagen hade jag sett fram emot länge, men inget blev som jag hade tänkt. L kunde inte komma pga snön, jag blev tvungen att jobba på söndagen, mina kompisar körde snö och jag hade ingen skjuts. Jag åkte dit själv och träffade en kompis som sa att jag kunde åkt med dom om jag bara hade hört av mig. Jag gick i till dansgolvet och såg att det inte var så mycket folk, sen gick jag till puben, där träffades vi igen och jag sa att jag hade tråkigt. Han sa att jag kunde få skjuts hem om jag ville, så jag gick ut och flyttade bilen och tänkte dricka lite innan jag gick in. Jag tog en smirnoff ice, som legat i bilen i en vecka och det var nästan 10 minus ute, så den var inte så god, och spriten var ännu värre. Jag gick in igen och drack där istället, gick och pratade med folk. Träffade en tjej från gymnasiet, hon är jättefin och trevlig, blir nästan lite kär när man träffar henne, men hon har ju kille, och han är också trevlig.
Men varken H eller tjejen som jag skrivit med var där, var inte så bra när jag hade förberett mig och försöka vara trevlig och hälsa.

En sak jag tänkte på efter Lördagen var att jag gjorde inget jag inte skulle gjort nykter, men ändå hade jag så mycket roligare.

Haha. På spotify nyss så var det en Teilareklam där dom sa att dom hade sett att jag älskade positivmusik. Jag trodde dom skulle säga lady gaga eller nån sån skit först, men det var en mycket bra reklam.


En ny favorit till förfest låt:



"Aldrig aldrig ensam. Alltid ensam här"


Jag har nog aldrig längtat efter helgen så mycket som jag gjort nu, men samtidigt känner jag mig lite nere och orolig ibland. Jag borde inte känna så. På Lördagkväll ska jag och L ut, och massa andra kompisar ska dit med, tyvärr inte alla, eftersom några har snöröjning och det ska snöa tills Måndag typ. Tjejen som jag skrivit lite med ska dit med. Vi var på samma ställe i Fredags, och jag var rätt full, så jag efter ett bra tag tänkte jag att jag skulle gå och hälsa på henne, då hade hon visst åkt hem redan. Jag ångar mig inte så mycket som jag brukar för jag såg henne bara tre gånger typ, och då var antingen på väg till dansgolvet eller hälsade på nån. Jag har hälsat på henne en av fem gånger, ingen bra statistik.

Annars var Fredagkvällen väldigt bra. Vi åkte iväg ett gäng på fyra och vi åkte min bil som jag tycker väldigt mycket om. Det är inte ofta nu för tiden som vi åker iväg ganska långt, inte många som har lust, hoppas det blir fler gånger.

Det ringde nyss, och nu har jag skänkt 1500:- till några som inte tycker att ungdomar ska ta droger. Men nu är det tomt i huvet, vet inte vad jag skulle skriva om.

På tal om att ha saker i huvet så hade jag den här låten i huvet när jag vaknade, och det var inte helt fel.


 

Good night music lovers..


Den här kvällen hade jag tänkt att spendera med en pizza och Jack Bauer, och det gjorde jag också, även om jag bara hann se ett avsnitt. Sen började Harpers Island, och det var dubbel avsnitt så klockan har hunnit bli ganska mycket. Har inte kollat på det förut, men det var ju rätt spännande, och jag har inte sett alla klassiska skräckfilmer där en efter en dör.

Kollade upp en låt med Eddie Meduza på Spotify, och när jag lyssnade på den så kände jag att den var så bra så jag nästan blev tårögd, och drömde mig bort till sommaren, en Volvo limousine och fest. Går och funderar på att skaffa mig en limousine, men det blir inte förens till nästa sommar.

Eddie Meduza har faktiskt gjort riktigt bra seriösa låtar, men dom är han inte lika känd för.

 

 

 


Glad alla hjärtans dag


I got no feeling..

Jag kan vara världens tröttaste människa, och jag har ont i huvet, och är lite frusen, men jag upptäckte precis att jag känner mig rätt likgiltig, inför allt. Jag bara sitter här och känner ingenting, tänkte passa på att skriva om det, för det är inte ofta det händer. Jag orkar väl inte känna nått helt enkelt.. 

Get the point..


Ok. Jag vet att jag kanske inte skriva så ofta, eller bra, eller har så jättemycket läsare, men nu börjar to.m blogg.se att pika mig:


 

Den sämsta...


Jag är ingen positiv person egentligen, men alla har väl nån naturlig drivkraft för att orka, hoppas och se framåt. Ibland är jag en ren pessimist också, men jag är också optimist ibland, men då är jag den värsta sortens optimist: tidsoptimisten.

Känns bra..


1. Jag känner mig som världens bästa människa.
2. Jag dricker oboy.
3. Jag lyssnar på The Offspring

Inte som jag tänkt, men kanske bättre


Skulle ju ut ikväll, eller ska fortfarande, men lite ändrade planer. Jag satt kvar alldeles för länge efter middagen, sen när jag gick ut till mig igen så hade L ringt två gånger. Jag gick på toa och då ringde hon en gång till. Vi pratade en stund, efter ett tag sa hon att hon var ledsen, men inte av nån särskilld anledning. Hon ville göra nått men ingen hade tid, vi pratade länge om att hon skulle komma hit. Största problemet var hennes hund, vart han skulle vara, hon orkade inte be sin kille ta hand om honom, men hon frågade iaf tillslut, och det gick bra. Så hon kommer nog snart, hoppas jag.
Egentligen skulle jag ha varit där vid sju och ätit mat, men jag sköt på det. Hon ska komma hit, sen ska hon köra oss dit, den får vi se hur vi kommer hem. Jag tror faktiskt att kvällen kan bli bra, bara det inte blir fullt innan vi kommer dit, är lite orolig för det.

Har lyssnat på Eddie Meduza på vinyl också, så är det fest hos mig :P

Hopplös..igen

Jag ska ut imorgonkväll, och mitt största problem är när jag är ute är att jag blir trött, så jag tänkte försöka lägga mig tidigt...tidigt för mig är innan 21...och klockan är mer än så...

Har suttit och kollat på bilder, försökt att fatta grejen med Mew och lyssnat på The Offspring, som släppt nytt..för två år sen, men det visste inte jag då. Kollade bara upp dom på Spotify. Det är riktigt bra låtar, men ska man vara ärlig så känns det inte som att dom utvecklats så mycket, det låter som det brukar göra, men det kanske är det som gör det bra. Det sägs ju att vi människor gillar sånt vi känner igen, och eftersom jag gillar låtarna så är det ju inga problem egentligen...



Dagens tips.

 Om du vill tvinga folk att bli ett fan eller gå med i din grupp på Facebook, gör namnet väldigt långt så det inte går att trycka bort det med krysset:



RSS 2.0