Tvångstankar..


Kanske skulle börja skriva korta inlägg om tvångstankar ibland, eller bara olika infall. Det här blir det första iaf.

Idag såg var jag inne på en tjejs facebook sidan, jag träffade henne i midsommar, men bara träffat henne några gånger och känner henne inte så väl. Där stod: "Hon gick från att "ha ett förhållande" till "singel". Fick ett infall av att jag skulle "gilla" det, det vore ju väldigt olämligt...men kul..några månader efteråt.. 

Return of the nightmare..


Jag ringde en kompis Fredagskväll, han som jag pratar mest med av dom häromkring. Han sa att dom just pratade om min 740 jag hade för fem år sen, jag frågade hur det kom sig, och då sa han nått om att dom såg hans 740, som är likadan. Den pratade vi lite till och sen sa han att han skulle trakasera sin passagerare lite, jag frågade vem det var, då han han "jag vet inte", ett rätt kontsigt svar.

Sen satte hjärnan igång. Det finns en som gillade min 740 mer än nån annan: E, och min kompis/hennes kille var och jobbade åt han jag ringde till. Jag blev övertygad om att det var hon som var med när jag ringde, dom tankarna fanns redan innan jag ringde.

Igår kväll skulle vi ut, skjuts var fixat så jag tänkte sitta hemma och dricka och bli upphämtat, men så sa min kompis att dom hade lite förfest i deras bar, och jag tänkte att det skulle kännas bättre att förfesta med mina kompisar. Jag behövde lite uppmuntran för jag var inte jättepepp på att gå ut egentligen. Så jag åkte dit. När jag gått ut bilen och ska gå in så möter jag nån jag inte riktigt kände igen, men jag såg snart vem det var....E, hon vände ryggen till när hon såg mig. Jag mumlade nått i stil med "men va faan", jag tror hon hörde det Hon sa att hon skulle precis åka, och hon gick mot bilen och jag gick innåt, men det kände så jävla konstigt att göra så, så jag satt åt henne att vänta lite. jag visste inte alls vad jag skulle säga. Jag sa att jag nog hade ett sjätte sinne, för jag visste att hon var där. Hon sa nått om att hon skulle hämta nått hon glömt, och jag tänkte vänta, men hon kom ut med sin kille och lite annat folk, så det blev inget mer.

Vi åkte iväg direkt när jag kommit, så det var helt bortkastat att åka dit. Jag satt tyst och drack lite. När vi kommit fram så gick jag in, i korridoren emellan entre´n och baren så stod min kompis/hennes kille. jag gick bara förbi, sa ingenting. jag satte mig i en soffa bakom en vägg för att inte synas, satt där ett tag tills jag kände att jag skulle ge kvällen ett försöka. Beställde i baren och satte mig hos mina kompisar, sa inte mycket alls. Sen kom några tjejer vi känner och vi kramades och hälsade.

Jag gick ut ett varv, tog redan på E´s nummer och skrev att hon hade förstört ännu en Lördagkväll jag sett fram emot länge. Jag gick in igen och kollade lite, inga nya jag kände igen, så jag gick ut igen, sen bestämmde jag mig för att gå hem.

Hade jag det varit i stan hade det inte varit så svårt, men nu var det över två mil hem, men jag bara gick. jag stannade tre gånger. Första gången skrev jag ett sms till min kompis/e´s kille. Jag skrev att jag aldrig mer ville se henne och att om jag vetat att hon var där hade jag aldrig åkt dit, och att jag hade gått hem, så han kunde hälsa dom andra det, ingen har hört av sig än..

Det tog fyra timmar, på små 70-vägar genom skogen. Jag hann ju tänka en del på den tiden. Jag kom fram till att jag måste prata med mina kompisar om det här, så dom vet vad som gäller, men antagligen vet dom väl nått, för annars skulle han väl bara sagt att det var hon som åkte med honom.

Jag tycker verkligen inte om att hon umgås med mina kompisar. Största anledningen till det att när det har hänt har det alltid varit bakom ryggen på mig, på gymnasiet, innan kräftskivan i Augusti och nu. Känns också som hon tar mina kompisar ifrån mig. Jag räknar aldrig med att vara viktig för nån, att jag är nån egentligen. Sen är jag rädd för att dom inte ska förstå, att jag har för höga krav eller konstiga anledningar.

Jag har inte varit hos mina kompisar lika ofta en tid, det känns inte lika bra. Finns väl en risk att hon skulle vara där, eller att dom ska prata om henne. Jag hade en massa tankar om hur det skulle bli om hon vara där, vad jag skulle säga, hur jag skulle reagera. Igår sänkte jag garden, och hon slog till direkt....

Idag ska jag åka upp till L, och ge henne ett paket. Hon är absolut viktigas för mig.

Lite djupa tankar om ytlighet.


Jag har snart suttit här i tre timmar. Jag har betalat räkningar ( det tog inte tre timmar), men det är också det enda jag gjort ikväll av det jag skulle göra. Jag blir så trött på mig själv när det blir såhär.

DDTJSLM= "Den där tjejen jag skrivit lite med"(jättekrångligt) har lagt upp några bilder på sistone, som verkligen visar hur jäkla snygg hon är. Hon är typ Slitz(hur fan stavas det egentligen)snygg, helt naturligt. Jag tänker typ två saker om det. Först tänker jag väl typ " wow vilken tjej", sen tänker jag att en sån som jag aldrig skulle ha en chans på en sån som hon. Enda anledningen till att jag ens har såna tankar är att vi jobbar med samma saker, och med det har gemensamma intressen, annars skulle jag aldrig ens tänkt tanken.

Vi har ju träffats en gång, eller träffats, jag lutade mig in i hennes brors bil och hälsade, jag kändes att jag behövde ta chansen. Dagen efter var vi ute igen och hon var där. Jag tror inte att hon kände igen mig, om hon ens såg hur jag såg ut kvällen innan. Jag och en kompis pratade med hennes bror när hon kom fram, min kompis känner hon lite så dom pratade. Jag stod mest tyst brevid, trots att jag var lite småfull (Jag kan dricka utan att ha roligt). Jag visste inte vad jag skulle säga heller, försökt att presentera mig igen kanske. Har inte skrivit nått till henne på länge nu, har inget intressant att skriva, och det känns som att jag försvinner i mängden bland alla som skriver till henne. Fast det kanske är bättre att vara en i mängden än ingen alls...Hon vet ju iaf vem jag är..lite

Jag försöker hålla tankarna på en lagom nivå, och det går rätt bra. Den enda förhoppning jag har är att träffas ute nångång och prata lite, och se hur det går. Hon kanske inte alls är så härlig som hon verkar, eller så passar vi inte ihop alls ...

Eller så är hon gör snygg för mig. Det är ju jävligt ytligt att tänka så, men jag tror att det är så, och om andra inte tänker så, så är ju det bara bra. 

När jag tänker i dom banorna så tänker jag ibland på L. Hon är en snygg och populär tjej som ville ha mig, men hon kanske bara är undantaget som bekräftar regeln...


  

Orkar inte riktigt skriva nått ikväll...

Men det löser jag ju lätt med en bild, som kommer att säga mer än tusen ord.




"Om du vet vad du vill har du ingenting att hämta här"


Hade planer för ikväll så att jag skulle få en del gjort, och gå och lägga mig i tid, sen blev jag sur. Så istället för att duscha direkt när jag kom in så satte jag mig här, och efter en dyg timme har jag fortfarande inte betalat några räkningar heller. Så det kommer bli sent och jag kommer inte komma upp i tid imorgon heller. Ibland önskar jag att jag hade en chef. Då skulle jag nog skärpa mig lite, och då hade jag nån att prata om lön med..

Igårkväll fick jag ett mms, från E. Det var på hennes son som satt i bilbarnstolen och kvällsolen sken igenom rutan, ett fint kort. Det konstiga är ju att hon skickade till mig, som sagt att jag aldrig vill se henne igen, vilket kanske var lite hårt, men jag kände att jag behövde ta i lite extra. Nu när jag skrev det där så känner jag att jag mjuknat lite, för tillfället. Det går upp och ner, ibland känns det väldigt sorgligt att det blev såhär, ibland vill jag bara att hon ska dra åt helvete.

Vet inte riktigt vad hon vill genom att skicka det där mms:et. Jag har inte svarat iaf, blir nog bäst så. Ska väl ta bort det med snart.
Men jag börjar tro lite att det hon sagt om hur mycket jag betyder för henne kanske är sant. Tyvärr ändrar det inget.
Vet inte om jag skrivit om det förut, men det som blev emellan oss var väldigt jobbigt för L, så till slut blev jag tvungen att välja emellan E och L, och jag valde L. Fast jag hade också övervägt att bryta med E, innan det blev ett konkret val. jag vet att om jag skulle ta upp kontakten med E igen så skulle jag förlora L, och det får inte hända. Tack vare det så slipper jag tänka "tänk om" och vela fram och tillbaka, som jag nog annars skulle göra. 


"Det krävs så mycket mygel, för att verka normal"

Jag har massor att göra egentlitgen, men jag känner jag måste sätta mig och skriva lite om det här nu.

För ett tag sen fick jag den längsta kommentar jag har fått, med många intressanta synpunkter. Jag tänkte försöka svara svara på dom nu. 


"Att man ska börja må bra för att man skaffar sig en annan part, det är långt ifrån verkligheten. Att vilja ha någon bara för att ha NÅGON, då är man ute på tunn is. Det slutar aldrig bra och man ångrar sig sedan."

Om man känner att det enda man saknar är ett förhållande så är det klart att man tror att man skulle må bättre av det. Jag har mådde rätt bra ett tag, i några månader, tills E kom och vände upp och ner på allt. Jag har inte trott att jag skulle må bättre av att ha nån, men jag tyckte väldigt mycket om henne, och vi hade nått speciellt. innan hon dök upp så kände jag att jag var öppen för allt ifrån fyllehångel till familjeliv, sen blev det bara en dröm om familjeliv, med E. Nu försöker jag komma tillbaka till den känslan igen.

En sak jag kan känna mig lite nöjd över är att jag aldrig har inlett nått jag inte varit helt säker på.


"Hjärnan spelar en ofta spratt.
Vad vill du egentligen? Du vill ha ett förhållande.
Vill jag ha den här tjejen för att jag är kär i henne på riktigt och älskar henne?
Eller är det intressant för att hon eventuellt skulle vilja bli tillsammans med mig?"

I mitt fall känns det som att hjärtat är problemet. Jag var intresserad av henne, jag har sagt till henne att jag var kär, jag tror jag var det. Jag måste ha varit det. PÅ ett sätt tänker jag att hon en av dom få som jag varit nära att ha nått ihop med, men det var aldrig nära egentligen, även om vi var nära varann. Men jag förstår tänket, eftersom jag tänker så. Ibland känns det som jag irrar vilset omkring och försöker hitta nån, nån som jag tror skulle eventuellt vilja bli tillsammans med mig, nån som tyckt om mig förut, och kanske kan göra det igen. Jag är samtidigt medveten om att jag tänker så ibland.
Jag hittade ju en tjej på facebook, samma dag som jag bröt med E. Hon var intresserad av mig, och jag av henne, tyvärr inte samtidigt och vi sade inget till varann förens det var för sent. Nu verkar det som att hon precis har blivit singel. Det vore lätt att börja tänka i "tänk om banor", men jag försöker låta bli. Jag har tänkt att försöka hålla kontakten med henne iaf..


"Att sitta och bygga upp föreställningar av saker som inte blev men kunde ha blivit = helt onödigt och blir bara en börda för dig själv i slutändan gubben."

Jag tänker alldeles för mycket, och drömmer. Det är skönt på nått sätt att drömma om nått annat, nått bättre.
Det här är lite utanför ämnet, men ändå.
Jag kommer ihåg en gång på gymnasiet, jag var hos mina kompisar som jag bodde granne med. "Poetry in motion" (orkar inte kolla stavning) spelades. jag upptäkte då att jag inte hade nån att tänka på till den låten. Det kändes konstigt. Jag tror att jag alltid har velat ha nån speciell att tänka på, nått som gränsar till kärlek på nått sätt.


"En trygg, stadig och välmående kille är ofta mycket attraherande.
En man som bygger upp drömmar om ett helt liv tillsammans fast man knappt känner varandra, det är lite skrämmande."

Jag visar så lite jag bara kan utåt, så förhoppningsvis så ser andra en välmående kille. Å andra sidan hoppas jag att dom sett igenom mig, för isf finns det ju hopp, för om jag ses som en trygg, stadig och välmående kille så har det inte resulterat i nånting.

Att jag bygger upp drömmar är helt sant, men inte kring nån jag inte känner. Det finns väl små undantag. te.x en tjej som jag skrivit lite med på internet och som jag faktiskt har träffat en gång, där har tankarna gått för långt ibland, som det så lätt gör.
Jag har lite drömmar och planer om att köpa grannhusen och renovera det ena, och bygga en riktigt garage, med tre portar. En för min jobbarbil, en för min privata bil och en för "hennes" bil, vem hon nu är. Där finns det ett hål att fylla, bokstavligen.  


"Jag tror att jag är mera kär i kärleken i sig än i dig, förlåt", minne?

Den klassiska raden har jag nog aldrig känt igen mig i faktiskt

"Sätt dig ner en stund och fundera igenom saker, på ett objektivt sätt.
Hopplöst fall som slutsats kommer inte att godtagas."

Ja, funderat har jag gjort, men har jag kommit fram till nått? Jag tyckte verkligen om E, men ska jag försöka se det objektivt så är det tydligt nu att det aldrig fanns nått mer emellan oss. Inte ens vänskapen var så bra egentligen. Jag tror jag hade gett upp även om jag inte hade dom där känslorna för henne, om jag hade vågat förstås. Nu drogs det till sin spets, och jag blev dessutom tvungen att välja emellan henne och L, vilket inte var svårt egentligen, eller att välja L var inte svårt, men att välja bort E. Samtidigt är jag glad att jag det blev en konkret val, annars hade jag nog haft en massa "tänk om". Nu vet jag att om jag skulle ta upp kontakten med E igen så skulle jag förlora L. Det finns så mycket jag inte behöver tänka på nu.

Det går upp och ner, men oftast känns det bra att jag har brutit kontakten med henne. Man kan inte ha nån nära som bara sårar en om och om igen. Jag står inför en investering på ca fem miljoner i företaget, jag kan inte ha nån i mitt liv som får mig att tvivla på om jag verkligen vill hålla på med det här, eller om jag ens vill bo kvar här.

Men jag är ju också orolig för hur det kommer att bli. Kommer vi att mötas när hon är på väg till honom? Kommer hon bara dyka upp på en annan fest framöver? Kommer jag att lyckas ignorera henne?

Annars kan jag se framåt. Hon som sårar är borta, hon som stöttar håller jag på att hitta tillbaka till. Jag ska investera inför framtiden, kanske köper hus, och nånstans, nångång kanske jag träffar nån....

 





Söndermarken jagar mig...


I tre dagar har allt jävlats känns det som. Idag har jag inte gjort så mycket så det har varit lugnare.

Känner mig rätt ensam just nu. L är rätt nere, och jag känner mig som den minst lämpliga för henne att prata med, eftersom det är mitt fel. Det är inget som har hänt nu, utan för flera år sen, men det har gjort resten av hennes liv sämre, och kommer att påverka resten av mitt. Jag ringde henne i Söndags, vi pratade bara kort, hon ville inte prata riktigt. Efteråt låg jag helt tom i soffan och tänkte på hur jag ska kunna leva med det jag gjorde, eller det jag inte gjorde rättare sagt.
Hon har förlåtit mig, men vid jobbiga stunder så har jag förstått att jag nog inte är förlåten, och det begär jag inte heller.
Jag känner att jag inte kan och vill skriva rakt ut vad det är. Hon har ju skrivit om det. Det är väl ett sätt att skydda mig själv också, för dte är nått jag verkligen skämms över.

I Måndags hörde E av sig, på msn. Jag har tagit bort henne från listan, men inte blockerat henne. Jag tänkte att hon har ju inte hört av sig via msn på flera år så det går väl, samtidigt ville jag väl ge henne chansen att säga nått.
Hon skrev att hon verkligen försökte att acceptera mitt belust, men hon ville att jag skulle veta att hon saknade mig. Jag visste inte om eller vad jag skulle svara, så jag stängde ner. När jag loggade in igen så hade hon skrivit förlåt.Jag skrev att hon inte behövde be om ursäkt, att jag inte visste om jag skulle svara, att jag kände att jag hade sagt allt som fanns att sägas och att det inte var lätt för mig heller, hon var offline så det blev aldrig nån konversation, lika bra det.
Det kändes bra på nått sätt att få höra det iaf. Jag har inte velat göra henne illa, men jag ville att det skulle kännas, och om hon verkligen bryr sig om mig så mycket som hon säger så kanske hon inte bara kommer att dyka upp nångång, men det finns ju luckor emellan det hon säger och det hon gör.

Det finns så många lagar att gå igenom, så många vinklar att se det ifrån, men hur jag än ser på det så skulle det inte funka emellan oss, eller jag skulle inte funka med henne. Jag har mått så jävla dåligt den senaste månaden, inte velat träffa mina kompisar, inte kunnat se framåt, jag ville bara bort. Jag står just nu inför ett beslut om en miljoninvestering i företaget. Om det blir av så måste jag hålla på i minst tio år till, jag kan inte ha nån i min närhet som får mig att vilja att lämna allt, som gör mig osäker på om det är det här jag vill hålla på med.




Jag hade skrivit dubbelt så mycket som det här, hade bara en låt att lägga in, men allt försvann....

Jävla skit..


Ha tålamod mina vänner...

Pga sjukdom och att allt har jävlats i tre dagar så skriver jag inte så mycket just nu..

Första fylleinlägget...tror jag...

Kom precis hem efter en utekväll. Det var kul, drack lite för mycket bara, spydde ibland några träd.

En kompis var inte med ikväll, E´s pojkvän. Han var inte ens hemma. Jag är övertygad om att han är hos E, att han träffar hennes son och hennes mamma. Det skulle jag ha gjort för en vecka sen, men eftersom jag bestämde mig för att bryta med henne så blev det inget av den dagen.

Jag satt och drack lite hemma innan vi åkte iväg, chattade med henne som jag hittade på facebook för en vecka sen. Hon skrev att hon antagligen blivit dumpad efter tre år... ett sammanträffade antagligen, men jag tänker ju för mycket också. jag hittade henne samma dag som jag bröt med E, en vecka senare är hon nästan singel. Längre än så tänker jag inte tänka, för det finns inget att tänka på egentligen.

Ps. Sis. Jag tänker absolut skriva om dina tankar om mina tankar, men inte på fyllan, när jag mår illa och är trött..


Tankar som jag tänker...


Jag tänkte att när jag bröt med E så kanske den här bloggen kunde bli intressant, att den skulle handla om nått, men jag känner inte att det finns nått att skriva om.

Jag försöker att inte tänka på E. Det går bra ibland, dåligt ibland. Jag blir också rädd ibland. Jag har ingen aning om hur det här kommer att bli. Jag har sagt att jag aldrig vill se henne igen, men nångång kommer vi väl att ses, hon är ju min kompis flickvän, och andra kommer att prata om henne, som hans tjej. Förra helgen när vi var ute så tog det runt tio minuter innan en kompis som nämnde henne.

Att bryta med henne känns inte bra, men det känns rätt. Det är så mycket jag inte behöver tänka på eller oroa mig för. Jag kan se framåt igen, om än lite försiktigt.

L och jag har sakta tagit upp kontakten. Jag frågade om hon ville komma hit imorgon. Hon behövde fundera på det, och idag kom hennes svar. Hon tyckte att det var för tidigt, med allt som varit emellan E och mig, och jag förstår henne.

Samma dag som jag bröt med E så hittade jag en kompis från gymnasiet. Jag har inte träffat henne på snart fyra år, och sist vi hördes av var för nästan två år sen. Det kunde ha blivit nått emellan oss, men en anledning att det inte blev så var E. Hon gillade mig, men jag var ju kär i E då, så hon sa aldrig nått. Jag hade väl kommit så långt då att jag kunde vara intresserad av nån annan, och jag var intresserad av henne, ungefär några dagar innan hon blev ihop med nån annan.

Efter knappt ett år så tog det slut emellan dom, vi hade träffats och umgåtts lite under året. Hennes kille hade varit otrogen, påstods det iaf. Jag försökte väl stötta henne, så gott jag kunde, men jag tänkte inte så mycket på att det skulle kunna bli nått emellan oss då. Samtidigt träffade jag L och hon blev ihop med en annan kille ,som jag verkligen inte gillade, redan innan dom blev ihop. Sist vi träffades var innan en fest, när jag var på skolan och hälsade på. Jävlar vad snygg hon var då.

Hon var lika snygg nu, och lika upptagen. Sist vi hördes av bodde hon i Helsingborg, nu bodde hon i Stockholm. Känns synd att det aldrig blev nått emellan oss, men på nått sätt är det kanske inte meningen att jag ska ha ett förhållande..

  


Slutet..


Igår morse bestämde jag mig, jag måste bryta kontakten med E. Jag orkar helt enkelt inte längre, och pga att det här emellan oss så har jag nästan förlorat L. Det kanske kan verka konstigt, men det är nått emellan L och mig.

Igår försökte jag att få E att träffas så jag fick prata med henne, men det gick inte, hon slutade svara på mina sms med..

Imorse så skrev jag till henne att jag inte orkade längre, och att jag aldrig mer ville se henne, vilken kanske var lite hårt, men jag ville vara tydlig, och jag orkar inte bli besviken och sårad mer..

Hon svarade, att hon var precis rädd för just det, och att hon hoppades på nått sätt att det inte skulle bli så om hon lade kudden över huvudet...

Det känns väldigt sorligt det här, jag ville egentligen inte att det skulle behöva gå såhär långt, men jag kan inte må såhär. Jag tror det var i April jag började må bra igen, och under sommaren har jag mått rätt bra, träffat många nya vänner, allt försvann när E dök upp.

Är väldigt trött, så det blir ganska ett kort inlägg.   

I´m now a memory of your past.


Jag skrev till E igår, jag hade tänkt att ringa, men fick en massa jobbiga tankar så jag vågade inte. Jag skrev siom det var och att hon gärna fick ringa och muntra upp mig på förmiddagen. När det var förmiddag så växte besvikelsen för varje minut. Jag mådde väldigt dåligt.
Vid klockan tre så ringde hon. Hon sa att hon inte var långt ifrån mig, hon var alltså hon min kompis, nått som var värre än jag kunde tänka mig på kvällen innan. Hon skulle köpa en bunke sa hon, jag ville inte veta varför, men hon sa att hon skulle baka bullar. Vet inte varför jag gör det till en stor grej, kanske för att det skulle kännas som en stor grej om jag hade en tjej som bakade bullar hemma hos mig.

När hon hade handlat ringde hon igen, då orkade jag inte längre låta ens lite glad, men det gick visst att prata ändå. Jag funderade på att bara vräka ur mig alla sanningar om hur jag mådde och kände, men det blev bara små saker om att jag kanske inte vill ha kvar företaget och så. Nått jag inte funderat på innan hon dök upp, vilket tyder på att jag inte ska göra några drastiska beslut nu.

Jag ska hälsa på henne på Lördag. Helst hade jag åkt upp på Fredagkväll och sovit över, men hon är hos min kompis till Lördag morgon. Hon sa innan dom blev ihop att om dom blev ihop och om jag inte kunde hantera det så skulle vi prata och prata och prata om det. På lördag ska vi fan prata, då är det upp till bevis för henne, hon har inte bevisat mycket av det hon har sagt hitils.
Jag förstår inte hur hon tänkte när hon ringde. Hon vet hur jobbigt jag har med det här, och så ringer hon och säger att hon är i närheten (helt utan funderingar på att hälsa på), som om det vore helt naturligt.

Jag hade nästan bestämt att bryta helt med henne, men jag började tvivla. jag skulle vilja säga till henne att jag aldrig vill se henne igen, men vi kommer ju att träffas igen, med tanke på hennes pojkvän. Då känns det ju bättre om vi kan ses som vänner, men det funkar ju inte nu iaf. Och tänk om det inte funkar
 ? Att jag mår lika illa, och inte har henne som vän.

Jag vågar inte bryta med henne om jag inte har L. Jag är väl rätt feg som inte vågar vara ensam, att jag hellre är kvar i en dålig relation, men utan L och om jag bryter med E så har jag ingen jag kan kalla nära längre.
jag släpper ju inte in nån heller, jag litar knappt på nån. Den enda jag litar på fullt ut är L, men jag vet inte om jag är hennes vän längre. E vill jag lita på ibland, men jag kan inte. Hon är det första jag kommit nära och som jag litat på, och hon svek och sårade mig. Kan vara därför jag inte litar på nån.

Hon har tagit ifrån mig mitt självförtroende, mina förhoppningar på framtiden, min närmaste vän och mina känslor till mina kompisar. Jag har inte pratat med nån sen helgen. Vi är ett gäng på fyra, jag, min kompis som är ihop med E, och två bröder. Jag bor lite avsides emot dom, så jag känner mig lite utanför. När jag tänker på dom så tänker jag bara på E, för dom är hon min kompis tjej, och för alla andra här omkring. Jag har väl alltid trott att det skulle vara igenom mig som hon kom hit, men alla mina kompisar och folk dom känner träffade henne före mig. En kompis lillebrors kompis pappa fick träffa henne ett dygn innan jag ens visste att hon var här. Bästa och närmaste vän? Känns inte som det.

L tycker att E har behandlat mig som luft och skit stup i kvarten, hon har nog rätt. Det är väl inget man vill tro om nån man tycker om, varför jag nu tycker om henne, det förstår jag inte själv längre.

Jag tror att hon har svikit varje gång jag har trott att hon kan muntra upp mig när jag som bäst behöver det.

Jag har önskat att jag på nått sätt kunde visa hur jag och L hade det, kunna visa hur nära vänskap ser ut, för hon verkar ha en skev bild av det är.

Jag har funderat mer allvarligt på att söka hjälp, jag googlade lite. Hittade en psykolog som verkade jättebra, fanns olika punkter för vad man kunde söka för, vilka problem man hade, jag kammade hem fyra av fem. Tyvärr låg det i stan, det är sju mil enkel resa, det funkar inte. Sen var det privat vård med, vet inte hur sånt funkar, vill ju inte betala nått.
Vårdcentralen hade en kurator, det lät inte alls lika bra som det andra stället.

Kan nån förklara skillnaden emellan psykolog och kurator? 

Det känns väl som det bästa alternativet kanske. Finns ju en del skit at ta av. Men ska jag våga ta det steget så behöver jag stöd, mest ifrån L. Har ingen aning om hon ens vill.

Självmord är ju ett annat alternativ, då skulle jag slippa allt jobbigt, men det är sak som stoppar mig i dom tankarna, en slags spärr. Om jag dog skulle min pappa få ta hand om företaget, han skulle vara tvungen att sköta allt tills han hittade nån som kunde rycka in. Samtidigt som han enda son inte levde längre. Det skulle jag aldrig kunna göra emot honom, även om jag är sur på honom ofta och så.

Ibland tänker jag på vilka som skulle reagera på vilket sätt och så. Trots allt så känner jag många människor. Tänker på hur dom skulle få reda på det, och hur långt tid det skulle ta, vilka som skulle ta det hårdast och så..



 
 

A man with a fork in the world of soup

Vet inte vart jag ska börja, eller vad jag ska skriva.

Jag har försökt att hålla humöret uppe, men nu ikväll känner jag att det inte går längre. Hade tänkt att ringa E ikväll, men nu vågar jag inte. Jag vet knappt varför, kanske är jag rädd för att hon ska trycka bort mig och jag ska få en massa ideér om varför osv..
Hon är ju den enda jag har att ringa nu. Jag försöker se det som att jag och L har ett uppehåll, delvis för att jag hoppas att det är så, och för att det inte ska kännas lika hemskt. Jag skrev till henne igår att jag ska lösa mina problem på egen hand och att jag hopppades att hon skulle sakna mig efter ett tag, fick inget avvisande svar iaf, fick inget alls.

Jag har känt att det är lite orättvist av henne att göra såhär, men så kom jag att tänka på en sak. Det var nog en Torsdag för två veckor sen, hon ringde och var glad och sa att det kändes jättebra emellan henne och hennes kille igen. På Lördagen var jag hos henne och berättade saker som handlade om E, men  som rev upp gamla sår emellan oss, hon grät några gånger, men när vi sade hejdå så verkade det rätt bra med henne ändå, sen tog det nästan en vecka innan jag hörde från henne igen, jag ringde henne massor om dagarna, inget svar. Jag började bli rädd för att hon inte levde längre. Tillslut fick jag ett sms där hon sa att hon levde, och att hon drack 96 procentig sprit. Hon skrev senare att hon inte orkade leva med sig själv, det var därför hon drack.

När jag tänker på det så förstår jag att det blir för jobbigt, att jag förstörde för henne....

Samtidigt tänker jag att E har förstört för mig, jag mådde bra innan den där jävla festen, som hon bara dök upp på. Jag var på väg att komma över L. Våra Winnerbäck biljetter ligger precis brevid datorn, hennes födelsedagspresent är beställd. I värsta fall skickar jag biljetterna till henne, så hon kan gå med sin kille, så kan jag ligga hemma och vara ensam..

I Lördags så skulle vi ut, "kompisgänget". Tyvärr är ju en av mina kompisar E´s pojkvän numera, så jag kände inte så stor lust egentligen. Jag satt och pratade med E på msn i nästan två timmar. Hon hade skrivt innan att det mest förnuftiga vore att vara ihop med mig. Jag frågade vad hon hade menat med det. Hon skrev:"Det skulle vara förnuftigt på det viset att jag skulle vara helt trygg och säker på att du verkligen älskade mig och alltid ville mitt bästa", och: "men jag är så förnuftig tydligen".

(här blir det annan storlek på texten, ingen aning om varför)

Jag har tänkt att det kanske vore förnuftigt av mig att inte vara vän med henne. När jag har haft det jobbigt har jag undrat var jag ens pratar med henne fortfarande. Hon har sårat och svikit mig som ingen annan, och ingen kan få mig känna mig så värdelös som hon....men...Jag tycker ju så fruktansvärt om henne, och ibland fattar jag inte varför.

Lördagkvällen blev rätt bra tillslut. Den började inte så bra dock, efter tio minuter i bilen så nämnde en kompis E, som min kompis tjej, men när vi kom fram så gick jag raka vägen till baren, träffa folk och hade trevligt. Innan vi skulle åka hem så tog jag min kompis åt sidan och pratade lite om han och E. Vi har kännt varann i 18 år och växt upp tillsammans, men aldrig pratat om nått sånt, så jag behövde några promile i mig. Jag vet inte om vi kom fram till nått, jag förklarade iaf att det skulle bli jävligt tufft för mig det här.
Han berättade att dom inte hade haft kontakt så länge innan den där festen, han sa också att det var tre inblandade, hennes son. Han har inte träffat honom än, jag har träffat honom en gång, vi ska träffas på Lördag igen, när jag ska hälsa på E. Det värsta är väl att dom inte vill gå för fort fram, det värsta är att det tyder på att det är seriöst.

Att dom inte haft kontakt så länge är nått som verkligen skär i mig. Jag försökte göra allt rätt, ändå sen början på året. Jag försökte visa att jag var intresserad, det gick inte så bra, hon ville väl inte se det heller. Jag försökte hålla kontakten, det gick inte så bra, eftersom jag är dålig på att ringa, och hon är värdelös på sms, jag tänkte att vi kunde umgås och se om det fanns nått emellan oss, det gick ju inte heller.
Men min kompis hade hon visst lätt att håla kontakten med, han betyder visst mer, och så blev jag helt omkörd när jag försökte göra på rätt sätt. Som sagt, ingen kan få mig att känna mig så värdelös.

Hon skulle vara hos min kompis Måndag och Tisdag. Jag visste inte alls om jag orkade ses. I Måndags skulle jag ut och åka bil lite, skulle lämna tillbaka en sak jag lånat av en kompis. Jag fick en idé och chansade vilt. Frågade om E ville följa med. Hade ingen aning om vilka tider min kompis jobbade. När jag skrev till henne så höll hon på att plocka ur diskmaskinen, ingen har någonsin gjort nått sånt hos mig, jag har ju ingen diskmaskin, men alltså nått sånt alls. Det är bara L och E som varit här, och dom har aldrig stannat länge, och så städar jag och diskar innan jag får besök.

Hon följde iaf med. När vi träffas eller pratar i telefon så känns det jättebra, men det är en väldigt liten tid av mitt dygn. Oftast pratar vi på kvällen, och efter en natts sömn så är den bra känslan borta, jag vaknar upp lika ensam som jag somnade.

Vi möttes i en korsning, för jag hade lite ont om tid, så när vi var tillbaka så åkte vi åt varsitt håll. Det kändes jobbigt när jag tänkte på att hon skulle åka hem till honom igen.

Dagen efter var hon hos mig. Hon kom på morgonen, innan jag hunnit göra klart det jag hade tänkt, men kom ner och var med en stund. Vi gjorde väl inget speciellt, umgicks och så. Det kändes bra att "ta" tid ifrån min kompis. han är väldigt svartsjuk på mig, jag hade tänkt att utnyttja det, men L avrådde mig. Fast lite har det väl blivit ändå, jag sa te.x till honom att jag skulle köpt en V70 imorgon och E bara ville.

Jag är ju både svartsjuk och avundsjuk på honom. Svartsjuk för att han har E. Avundsjuk för att han har nån, nån som han tycker om, som tycker om honom. Nån som hälsar på, nån som är hemma när man kommer hem från jobbet, nån att vara nära. Jag lägntar så fruktansvärt efter nån...

Nu orkar jag inte skriva mer, och jag tror knappt att nån orkar läsa heller...

 


RSS 2.0