Tankar i text

Egentligen borde jag sovit för längesen, men jag gick och tänkte massor förut när jag jobbade, tänkte att jag kunde få ner något av det här.

Min lilla crush på Nour går vidare, har avverkat både youtubeklipp och sommarprat. Jag har också funderat på dom frågor som hon tar upp och brinner för. Te.x jämställdhet. Jag har lite svårt att se vad jag kan göra rent konkret, men det kan vara bra att ha med sig i tanken. Jag lyssnar nästan bara på musik av och med män, på min blandatlista på spotify (som inte är så stor iofs) så har jag en låt av och med bara tjejer: Little Marbles. Humor är samma sak, tycker att det inte finns särskillt många roliga kvinnor. Där funderar jag på om det helt enkelt är smak, eller om det är att jag ser män som norm i vad som är humor. Jag ska konsumera och analysera lite får jag se.

Jag gillar verkligen stand up. Jag gillar grejen med att en person kan stå på en scen med bara en microfon och underhålla flera hundra människor i nästan två timmar.

Musikhjälpen har fått mig att ändra uppfattning om skåne. Jag har tre favorit syndabockar: Stockholmare, danskar och skåningar, dom två sista är mest för dom är rasister, så dom får man skylla på. Stockholmarna är väl mer ett sätt att sparka uppåt, men jag gillar Stockholm. Jag var ju där en sväng i somras och träffade Lars Winnerbäck.
Det är en väldigt vacker stad, men tyvärr så hann jag inte se så mycket av den.

När det gäller skåne så finns det ju massor jag gillar. Nour, Timbuktu, Johan Glans, Emil Jensen, Pang prego och riketssal, för att bara nämna några.

Nått bra slut på det här inlägget blev det ju inte, inte den här gången.

Men titta här! Ett inlägg!

Jag vet inte varför, men jag känner inte samma behov av att skriva av mig som jag har gjort, eller så har jag glömt bort hur bra det är. Nått jag glömt men återupptäckt är att bara slänga sig i soffan och se på tv när jag kommer in på kvällen, tyvärr blir det inte så mycket gjort då.
Jag bjöd hit L i helgen, men det gick väl antagligen inte, och jag har ju inte städat än, har iofs börjat en massa gånger.

Mina dagar nu går mest åt till att följa musikhjälpen, men det känns inte som det har gjort förut. Då kändes det väldigt speciellt att höra samma program och programledare dygnet runt, man kanske är mer van nu. Som alla andra som lyssnar och tittar på musikhjälpen så har jag ju blivit kär i Nour, jag blir automatiskt glad när jag ser och hör henne, precis som med Nanna Johansson...och Rebecka Vinterbran Elg, som är i glasburen just nu..

Som föregående år jag jag väl inte väldigt nöjd med musiken, men i år känns det inte som dom spelar lika mycket hits, som ändå alltid spelas. Men jag tycker att dom spelar samma låtar flera gånger, enligt låtlistan så spelade dom samma Håkan Hellström låt med 6 timmars mellan rum. Jag kanske är gnällig, men jag har svårt för musiken i P3 i vanliga fall, och nu när dom påstår att dom spelar önskelåtar men att det ska gå igenom samma filter som vanligt.

Jag går och tänker mycket på nyår. Är bjuden till Stockholm på fest, hos mina kompisars flickvänner. Det började med att en kompis åkte till Malung förra sommaren och träffade en tjej från Stockholm, som var trevlig, det kunde man(jag) inte tro. Vid midsommar så var två av hennes kompisar med, som också var trevliga. En kompis hamnade i säng med en av dom, och några månader senare var dom ihop. Den andra sov jag i samma rum som, inget mer egentligen, vi låg och pratade och lyssnade på Melissa Horn rätt så länge innan vi somnade. Dagen efter så drog vi ut madrasserna och lade oss i solen, det var nog första gången jag solade, alltså att lägga sig i solen och inte göra nått, brun kan jag bli när jag jobbar.

Jag vann en tävling där priset var att få gå på Lars Winnerbäcks genrep i Stockholm. Självklart så frågade jag L först, tyvärr så var hon upptagen just den dagen. Jag frågade en kompis på midsommar, och han skulle vara hos sin tjej i Stockholm så det passade ju, men vi skulle höras om det.

Lördagen innan åkte jag till Borlänge på Peace and Love. Det var kul, men jag gick och var lite sur, nån vecka innan hade Hultsfred fått lägga ner. Jag var där förra året, min första festival, och jag älskade det, även om jag inte var i högform. jag jämförde ju P&L med Hultsfred, och jag fattar inte riktigt grejen med en statsfestival, det är ju på campingen man träffar alla, tycker jag iaf. Nu var jag bara i Borlänge en kväll och sov i bilen på en parkering, pratade knappt med nån, kan bero på den låga promillen, är ju inget sociallt geni, även om det kan glimma till ibland.

Det var en härlig kväll. Grejen med festival är ju att man kan gå och kolla på ett band bara för att man känner för det, kollade på Jay-Z bara för att jag kunde. Jag satt och kollade på Elin Sigvardsson och hörde med min kompis om genrepet, men han tyckte att det blev försent. Då frågade jag om numret till hon jag träffade på midsommar, inget stor grej kan tyckas, men ibland blir jag så trött på att folk pratar att jag väljer att inte göra saker så det inte finns nått att prata om, nu är det ju inte så illa som det låter, och han jag frågade är inte en sån som pratar om allt. Tyvärr så skulle hon på familjemiddag just den kvällen, men hon blev glad över att jag frågade.

Nyår var det ja...

Fick en inbjudan via facebook om nyårsfesten, som alla andra på deras vännlistor. Jag är osäker på om jag är så välkommen. Det är sju jag känner där, fyra "hemmifrån" och tre är par. Risken finns ju att jag kommer att bli det femte hjulet där, och att stå ensam vid tolvslaget. Den stora anledningen till att jag vill dit är ju att få träffa henne igen, har ju bara träffat henne en gång.
Jag träffade ju henne dagen efter med, men det räknas knappt. Jag blev så jävla full, för att jag ville tömma spritflaskan innan jag gick in, den var nästan full när jag började. Jag såg henne en gång, och vinkade till henne, på nån meters avstånd..

Det får räcka för ikväll. Tänkte ge den som orkat läsa allt det här en belöning, men jag vet inte vad det skulle vara. Bjuda på ett skämt kanske? Fast jag kommer inte på nått. I Lördags berättade jag en (snuskig)vits för en kompis, men efteråt så har jag ingen aning om vad jag sa, han tyckte den var kul iaf..

RSS 2.0