"I will always love you even when your eyes are fading"

Igår var vi ute. Började med att åka till en kompis och satt och drack och snackade lite. Han bodde några hundra meter ifrån stället dit vi skulle, men vi åkte bil iaf. När vi kom in så kollade jag på mobilen och såg att L hade skickat ett sms, hon hade ringt men jag hade nog dålig täckning. Jag frågade om det var nått viktigt, men hon skrev att det inte var så viktigt, men jag tänkte att det var det nog iaf eftersom vi pratade kvällen innan. Jag gick ut till bilen för at dricka sprit och ringa henne. När hon svarade lät hon irriterad, och när jag frågade hur det var med henne sa hon att det var bra, men det verkade inte bra, så jag nöjde mig inte riktigt med det svaret. Hon började gråta och pratade en massa om att hon försökte vara snäll och trevlig men allt bara blev fel och att var hennes fel. Efter en bra stund så framgick det att det hade nått med att hennes kille antagligen ville ha henne till sjukhuset, nått som hon vägrar. Det är svårt att stötta henne när jag egentligen är på hans sida i det fallet, men på nått sätt lyckades jag.

Jag ska upp till henne idag, men vi skulle höras av först, så det är kanske inte självklart att vi ses. Jag sa igår att jag skulle komma så fort som möjligt, men hon tyckte att det var bättre att säga den tid vi hade bestämt innan, med tanke på att jag hade druckit och så, och nu när jag sitter här så hade hon rätt. Fingrarna lyder inte helt, får ofta gå tillbaka och rätta när jag skriver.


När vi hade pratat färdigt så gick jag in, osäker på om jag skulle kunna ha en kul väl efter ett sånt samtal. Jag gick till baren och frågade efter det starkaste dom hade, hon svarade ren sprit, och jag sa -"då tar vi en sån", så fick jag en 6:a wodka i ett måttglas, vilket jag var väldigt nöjd med.

Jag gick runt och pratade lite med folk. Hälsade på H, men pratade inte alls nästan, bara en halvhjärtad kram och så frågade hon om dansen hade börjat efter pausen, sen gick hon och jag såg inte till henne mer.

Sen gick jag en sväng och då var det en tjej som satt vi ett bord och sa hej. Det var en kompis flickvän. Dom träffades på dansveckan i Malung i sommras. Hon kommer ifrån Stockholm  men pluggar i Borås. Jag har inte träffat henne mycket alls, men vi är vänner på facebook. Hon var jättetrevlig och full, och vi hade just påbörjat en intressant diskussion om att jag trodde att det bara var en viss typ av människor som passade i studentliv, men då kom kompisen tillbaka och så blev det inte mer om det. Sen berättade vi för henne om när vi bodde på gayvänligt hotell ihop, men med en homoerotisk vinkel. Jag påstod även att det var tack vare mig dom träffades. Jag lånade hans husvagn till Hultsfred och hade jag inte lämnat tillbaka den i tid så hade han kanske inte kommit iväg till Malung. Jag sa också med en avundsjuk ton att han åkte till malung och kom hem med en tjej, och jag åkte till Hultsfred och kom inte ens hem med klamydia. 

David & the Citizens song against life lyssnar jag på runt 20 gånger om dagen, otroligt bra låt. Finns tyvärr inte på youtube.. 


Sånt jag tycker är kul..



Kollade lite på en film i går på tv, The wonderland murders. Den är baserad på verkliga händelser, så jag tänkte kolla upp filmen och händelserna den baserades på:




En av alla dom...

Igår fick jag ett sms från telia där det stod att om jag svarade på smset så med min mailadress så skulle jag få en Spotify-invite från Telia‏. Jag har inte varit så intresserad av Spotify, för jag vill ju ha min musik på fler ställen än datorn, men jag tänkte att när man ändå blev erbjuden så kan man ju prova, och det var ju rätt smidigt att bara söka och lyssna på det man kände för. Nu har jag mer problem att komma på vad jag ska söka efter, har lyssnat på några Johnossib-sidor och live låtar med Winnerbäck, men när jag sökte på Tiger Lou så fanns det en låt. EN! Och Radioheads Jigssaw falling into place fanns heller inte.

Vet inte om jag skulle komma nånstans med det här..jo, en låt jag lyssnat många gånger på idag. Den är bara så fruktansvärt bra.


Lasse <3


Vuxenminuspoäng...


Idag var jag på Ica och handlade. Hade tänkt att "storhandla" så jag slipper åka iväg extra senare i veckan, men när jag "storhandlar", eller handlar överhuvudtaget så tar jag alltid bara en korg. Efter några minuter var korgen halvfull, men då hade jag handlat en påse bananer, en påse chips och tre flaskor cola, och när jag handlar så brukar jag lägga upp varannan nyttig vara och varannan onyttig, och en princip jag har är att jag alltid bara tar en påse, idag fick jag ta det som inte fick plats löst i andra handen..

Blev ett fruktansvärt tråkigt inlägg...

Sitter och minns...

Jag var där! Stora Dans på Hultsfred den 8:de Juli. Det är nått att beräta för barnen i framtiden, om dom vill lyssna, och det vill dom, det ska jag se till..



What´s the point...


I Tisdagskväll så började jag skruva på min bil jag köpte. Det var längesen nu som jag höll på med bilar, jag tröttnade på bilar ett tag. Det var rätt skönt att stänga in sig i verkstan, med P3 som sällskap. Det var P3guld och Winnerbäck fick priser och Johnossi spelade live. Mustasch spelade med, men kanske inte så som jag hade velat höra dom, och det gick bra att skruva med.

Ikväll gick det inte bra alls. Pratade med L i telefon så jag kanske distraherades lite med, så jag gick hem igen när vi pratat klart. Måste försöka lägga mig och sova snart. Igåt skulle jag inte skruva, utan lägga mig så fruksansvärt tidigt som var möjligt, hade tänkt runt åtta...halvelva kom jag i säng...är så jävla hopplös.

Johnossis låt hade jag inga större förväntningar på, mest att det var kul att höra nått ifrån dom, men det kan nog vara deras bästa låt hitils. Skivan kan man inte börja se fram emot redan, den kommer i April, känns lite långt.



Word!


Ett slags skämt..

Vad kallas en kvinnlig dj inom hipphoppen?

Disch-hoe...

Basebollarna....


Fick se att The Baseballs kommer till Sverige. Jag har egentligen inte lyssnat på dom så mycket, men jag gillar den typen av musik. Kollade lite på deras facebooksida, och upptäckte att dom mest gjort covers på dåliga låtar, som umbrella och pokerface.
Min första tanke var att man kanske skulle åka och kolla på dom, men skulle man stå och sjunga med till låtar som man egentligen hatar. Nej, det får nog vara.

Men jag hittade en bra låt dom gjort:



"It takes an ocean of trust in the Kingdom of Rust"


Jag ringde L igår, var tveksam först att göra det, var rädd att det skulle kännas jobbigt, men hade jag inte ringt hade det känts som jag svikit henne. Hon svarade iaf, men hon lät lite svag, på nått sätt, svårt att förklara, men hon lät som när hon mått väldigt såligt, men hon sa att det var bra, det gör hon ju nästan jämt, vill väl inte verka svag.

Vi pratade i över en timme, men inte om jobbiga saker, men om massa annat. Vi kanske ska ses i helgen, är inte bestämt än. Jag funderar på om vi skulle ta och bowla, får väl höra med henne. Vi har bara gjort det en gång innan och det blev väldigt lyckat, förutom att hon vann.

Har varit fruktansvärt orolig för henne i några dagar. Bara tanken på att hon skulle försvinna fick mig att börja gråta. Nu känns det som att jag inte kan fungera om jag bara tänker på det, och sen vi pratade igår så vill jag mer tänka på allt bra vi har, men det kommer att gå upp och ner...igen...


Jag skulle ju lägga mig tidigt....fan..






Think about it...

Det blir inte så mycket skrivet just nu, det tar ganska långt tid att skriva, och det vet jag så då gör jag det inte alls. En text blir inte bra om man inte får tid på sig, den måste lidas fram :P, och det finns ju mycket att lida av i världen:






Alive..

Jag överlevde resan, men det var en bil som krockade med en tankbil en precis efter mig. Såg det inte själv men jag hörde det på radion en stund efteråt..

Blir inte mer just nu..

What if..


På nyårsafton var jag uppe och hälsade på L, jag var ledig så jag passade på. Sen hördes vi inte av på några dagar, och när jag ringde så fick jag inget svar, inget sms heller, blev lite orolig. I Tisdag när jag hade lunch så tänkte jag att jag skule prova att ringa, och hon svarade. Det började lite stelt, men det gick snart över. Mest stelt var det när jag frågade om nått hade hänt, hon sa: "det har det väl", men hon ville inte prata om det. Vi pratade nästan i en timme. Hon berättade att hennes häst hade varit på rymmen. Sen sa hon att man ska visst ta det lungt när man är nyopererad. Jag frågade om hon var nyopererad och hon sa ja, men det märktes att hon inte ville prata om det.
Blir väldigt orolig, jag hoppas för allt i världen att det inte är nått med hjärtat, det är ju inte så friskt, men hon vägrar ju att ta emot hjälp. Hon har sagt att hon vill leva ett fritt liv hur länge det nu varar.

Jag har försökt att inte tänka så mycket på det, har försökt att var mer i nuet, vara glad att hon har det bra nu, och att det är bra emellan oss, men det har alltid funnits tankar i bakhuvudet om problemen med hennes hjärta, att hon kanske inte kommer finnas "för alltid", nu har det oron blivit mer verklig.

Vi måste ses och prata känner jag, men vet inte när. Just nu oroar jag mig för imorgon, ska ut på en liten roadtrip, 25 mil enkel resa i vinterväglag. Jag tycker (såklart) att jag kör bra, och det har inte hänt så mycket på dom snart 6 åren jag har haft körkort, inte med tanke på mitt körsätt iaf. Jag är iaf ledig så att jag inte behöver stressa...

Jag skriver om jag överlever..

Magnus svarar.

"Silla" skrev:

"Du måste verkligen ha haft torka! Vem vill/gillar att bli pussad av en tjej som springer runt och hånglar med flera personer under en kväll? Skulle mer oroa mig för vilka som hade herpes av de hon kysst innan dig...
Äh, satsa på något bättre än sånt där jäkla trash!"


Ja, jag har verkligen haft torka. Den senaste jag pussade var L för ett och ett halvt år sen, så att H pussade mig var på tiden :P, sen var det bra för självförtroendet också, att jag inte var för ful, för ful är jag, det har jag sett på kort, har inte varit med på så mycket kort förut, men nu så börjas det, och jag börjar också att inte vilja vara med på kort, mobilkort går bra, för dom blir oftast dåliga..nu blev det ett sidospår här..
H är arton och hon vill nog mest festa, dansa och ha kul. Jag gillar henne, men vågar inte riktigt ta det längre, jag litar i riktigt på henne, även fast jag vill, och jag har inget emot att umgås med folk jag inte litar på (eftersom jag har svårt att lita på folk så skulle det bli ensamt), bara man vet vart man har dom...

Dom två senaste inlägget har jag skrivit under tidspress, och dom blir inte så bra tycker jag, ska försöka bättra mig..

Hitch...

Om det är nån tjej som känner att dom vill träffa en kille så säg till, för det verkar som alla (inte så många som det låter)  tjejer som jag på nått sätt haft det minsta intresse för har skaffat kille på senaste tiden..

Jag hade bland det bästa nyåret hitils, var på ett ställe som kan beskrivas som i Pistvakt, fast lite finare. Det var ett klubbhus vid en skidbacke. Alla som var där bodde i närheten, jag var den enda som inte var därifrån, men dom flesta är jättetrevliga.

Jag hoppades på en en viss tjej skulle vara där, och det var hon. H heter hon, inte på riktigt förstås, men här gör hon det. En jättesnygg och trevlig tjej, som jag träffade första gången 07, men som jag lärt känna först det senaste året. Jag gillar henne, men har inte velat försöka nått, dels för att jag inte riktigt tror att hon är ute efter nått förhållande och dels så känns vi rätt olika, på ett rätt ytligt sätt. Jag pratade med L om det men hon tyckte att det bara lät dumt, och efter det så vågade jag väl tro lite mer.

Efter maten så skulle det dansans, vilket är väl det sämsta med det folket, att alla ska dansa, på varje fest. H gillar verkligen att dansa, så det blir ju inte så mycket prata då, eller umgås på annat sätt. Emellanåt såg henne hångla med nån kille, några olika, kändes lite jobbigt just eftersom jag börjat så smått att "en sån som jag skulle kunna få en tjej som henne". Hon kom fram och skulle hämta nått och ångrade sig lite över att hon hånglat med en kille hon inte kände och ville att jag skulle säga nått snällt för att mutra upp henne, jag sa att hon var jättefin, det tyckte inte hon, och det är såna tjejer jag gillar, som är snygga men som inte tycker det själva, fast jag har lite svårt att tro att hon inte tycker det när jag ser henne på dansgolvet. Jag fick iaf en kram och en puss av henne.

Innan tolvslaget satt jag på ett bord och drack lite, och kollade på dom som dansade, plötsligt så drog Jeff buckleys hallelujah igång, H stod ensam, jag ställde ner flaskan och gick rakt fram till henne och vi dansade, efter en liten stund blev det Abbas happy new year istället, eftersom alla på festen hade dålig musiksmak, jag te.x lyckades endast få in ca 30 sekunder av Nothing else matters, men det gick ju dansa till det med, så länge det är lugna låtar så går det bra. Det kändes väldigt bra. Sen gick alla ut och kollade på fyrverkerier och drack äckliga saker som vin och champagne och jag fick en puss på kinden av H syster också..

Jag försöker att inte tro att det betyder nått, att H gav mig en puss, det betydde nog inte så mycket när hon hånglade med dom andra heller, men om jag ser med skygglappar så kan jag iaf se att en väldigt bra utveckling. Jag åkte till en fest utan nån av mina kompisar härifrån, jag fick en puss av en väldigt snygg tjej, och sist det hände var med L för jätte längesen, och en puss på kinden får jag av L ibland när jag gjort nått riktigt bra, men det är ju skönt att nån annan vill ge mig det också...En positiv utveckling..

Nu ska jag äta kebab..




RSS 2.0