Like a box of chocolates


Livet är som en Alladinask. Det ser mörkt ut och blir äckligt på slutet...

Typ :P

Inte mitt fel iaf..

Jag har varit nere ett tag, och sen igår har det varit riktigt jobbigt. Har varit gamla saker som kommit upp igen, som jag inte riktigt vet hur jag ska komma över, och minst en sak kommer jag nog aldrig komma över.

Men ikväll pratade jag med L, i nästan en och en halvtimme, så det känns bättre nu, så jag behöver inte skriva av mig just nu, så skyll på L :P. Finns ju massor att skriva om, om man orkar...


Oh no, it´s christmas!


Nu är julen slut. Jag är inte så jätteförtjust i julen, men det brukar var ok iaf. Idag låg jag och sov istället för att kolla på Kalle anka, och såhär långt till nästa jul blir det ju inte.

Igår pratade jag med en kompis, vi pratade mest allmänt först, sen berättade han att en kompis pappa dog i Måndags, han bara föll ihop i köket, han skulle åka iväg till vårdcentralen för att han känt sig lite dålig ett tag, men annars har han varit fullt frisk hur länge som helst. Gick och tänkte massor på det igår, vilken julafton dom fick..

I Lördags var jag på julfest, och L var med. Det blev jättelyckat, det var en kille som blev lite förtjust i henne, dom dansade en del, vi dansade också, eller jag försökte iaf, men hon tyckte det gick bra iaf. Dagen efter låg vi mest i sängen(arna) (typ), och hon tvingade mig att ta fram mina kort på mig som liten..

Jag kunde inte låta bli att tänka att det hade kunnat vara perfekt, om vi hade gjort sånt här, när det kunde ha varit vi. Känslorna är ju inte lika starka som dom har varit, men dom finns där, men det är inget jag vill ta upp, vill inte riskera nått, men hon vet att jag har lite känslor kvar.

Nu när jag satte mig vid datorn så fick jag se "tjejen som jag skrivit med"´s facebookstatus, det framgick att iaf att hon hade kille, det kändes sådär, har ingen aning om varför egentligen, visst jag var väl lite intresserad, men vi känner ju inte varann, och vi kan ju lära känna varann ändå. Jag tänker för mycket lever för lite...

Det går åt helvete...


Fast inte för mig.

Ikväll ska på julfest, och L ska med. jag brukar akta mig för att säga att det kommer att bli jättekul, för man kan ju bli besviken, men det ser bra ut iaf.

Obama har sagt och betonar hur viktig klimatfrågan är, men inte tillräckligt viktigt för att vara med på hela mötet, ett möte som bara kommit fram till att dom rika länderna ska ge pengar till dom fattiga länderna för att hjälpa dom anpassa sig till klimatförändringarna, jag tycker väl att det vore bättre att i första hand hjälpa u-länderna så att dom ger mindre utsläpp...men vad vet jag...

Och Saab ska läggas ner. Jag har aldrig haft en Saab, däremot har jag haft ca 10 Volvos, och aldrig gillat Saab, men det känns väldigt tråkigt, både med mitt bilintresse och med tanke på jobben..

Ps. I morse var det 20 minus här, så det kanske inte gör så mycket att det inte togs några beslut på klimatmötet..

Ok då..

Jag börjar gilla musikhjälpen nu, eller musiken i musikhjälpen, för resten har jag inte haft nått emot, förutom Ametists namn då, det är nästan för konstigt :P.
Jag har hitils hört Winnerbäck tre gånger, Lady gaga och idol-vinnarlåten har spelats två, lika många gånger har Det snurrar i min skalle med Familjen spelats

Känns som att jag nördar in lite för mycket på det här..

Combat honey

75 minuter tog det innan dom spelade idol-vinnarlåten i musikhjälpen..

Dom sade också att det dör en miljard människor i malaria varje år, det fick mig att tänka på en sak. Om man bortser från det här med medmänsklighet (vilket vi egentligen gör varje dag, mer eller mindre), vore det så bra om man räddade alla dom människorna? Om en miljard inte dog varje år, vi behöver ju inte blir fler egentligen. En gubbe jag pratade med för ett tag sen tyckte att man skulle införa tvåbarns politik i Afrika, nu hade han inte en helt orasistisk inställning, så jag lyssnade inte så mycket på honom, det är ju inte vi som ska bestämma vilka som får finnas eller inte...

Vem är syndabocken?


Vem i helvete tyckte att Owl City med Fireflies var värt att ge ut? Vem erbjöd honom ett kontrakt? Vem bokade studion? Vem satte sig i studion och producerade skiten? Vem skickade skivan till radiostationerna?
Låten handlar visst om att han hade svårt att sova som mindre. Kunde han inte tagit livet av sig, istället för att göra mitt liv sämre...

Allmänt..typ


Igår var jag ute, igen. Jag tror jag slår rekord det här året, känns bra. Jag satt hemma och drack, kollade på Solen i ögonen på dvd, och blev kär i Lasse. Det var inte så mycket folk, men många jag kände. Kompisens syster var där, som vanligt, och jävligt snygg. Det "råkade" jag skriva också i ett sms när jag kom hem, som det blir ibland. Jag har väl kommit fram till att hon inte är intresserad av mig, utan bara är trevlig, men ibland undrar jag. Hon frågar ofta om jag ska ut i helgen och efter förra helgen skrev hon "fan vad kul det var att se dig". Grejen är ju att vi inte träffas så mycket när vi är ute. Jag går till baren, hon till dansgolvet och så träffas vi några gånger under kvällen bara, och igår märkte jag ännu mer hur olika vi är. Hon dricker väldigt sällan, men när hon gör det så dricker hon bara öl, jag dricker aldrig öl, nångång om jag blir bjuden kanske, men aldrig annars.

Nästa helg ska jag på julfest, det ser jag fram emot. Det är hos några kompisar jag lärt känna under året, dom, och alla som bor runt omkring är väldigt trevliga. Jag har bjudit med L, jag var tveksam först, för hon skulle nog ändå inte vilja gå, men nu har jag frågat iaf, och hon skulle fundera på det, bara jag inte hoppas på för mycket, men det vore jätte roligt om hon följde med, hon har bara varit med ute en gång förut, och det var midsommar förra året, och det gick väldigt bra..

En annan sak som gjorde mig tveksam är att tjejen som jag skrivit lite med kanske kommer, fast jag har ingen aning egentligen, men jag chansen finns tror jag. Om L är med kanske jag vill hålla mig mer med henne, men jag vet att det är helt fel att tänka så...

Imorgon börjar visst musikhjälpen också, det blir nog intressant att lyssna på, men jag kommer inte att önska nån låt. Jag läste det här på P3´s hemsida: "Du är inte garanterad att din önskning spelas i radio. Men vi spelar såklart så många låtar vi hinner!"
Det är klart att dom inte kan spela min önskelåt, dom måste ju spela Lady Gaga och Idol-vinnarlåten minst en gång i timmen. Jag mailade ju till dom förra året, dom svarade med att det var många som önskade såna låtar, men dom spelar ju jämt såna låtar, och nu när dom ska sända 144 timmar önskemusik så kunde dom väl göra det bästa av det med, men dom har musikläggare som vanligt. Är det en yrkesgrupp som jag känner ett hat emot så är det P3`s musikläggare..


Posten och Mando Diao = Grinchen


I Måndags kom postbilen och tutade, han brukar göra så när det ska hämtas ut paket. Jag väntade inte på nått så jag fattade ingenting, men jag skrev på, trots att det var beställt i pappas namn. När han öppnade och jag såg vad det var (för det var inte ens i kartong) så fattade jag fortfarande inet så mycket, men så sa han "kanske var en julklapp", och då förstod jag. Jag hade löst ut min egen julklapp, jag är inte överfötjust i julen men jag har känt på senare år att den kan vara rätt trevlig, men nu hade postmannen förstört allt. Det värsta är nog att det var en jättebra julklapp, som antagligen pappa hade kommit på, han kan även ha beställt den själv också, vilket är väldigt ovanligt. Han är inte så bra på sånt, tycket nästan synd om honom, även om jag är frukansvärt trött på honom just nu..

Min syster ringde förra veckan och frågade vad jag ville ha i julklapp. Jag gick in på Mando Diao´s hemsidan för att kolla numret på en luvtröja jag verkligen ville ha, då fanns den inte kvar. Jag ska nog trycka upp en t-shirt med samma text på ryggen "It feels so good to be an outlaw in your perfect world".

Imorgon ska jag och L på Winnerbäck, och jag ska åka upp till henne på dagen, hoppas det blir kul, vi har inte setts på flera veckor. I Lördags fick jag ett sms där hon skrev "kom och hälsa på mig, jag har tråkigt :P". Blev väldigt glad, men jag hade dragit i mig fyra-fem smirnoff ice så det skulle ju inte gått, men det kändes bra att hon vände sig till mig.

Lördagkvällen var ok. Syrran skjutsade mig dit och jag träffade många att prata med, coverbandet spelade Kom änglar, två gånger, tyvärr hade jag ingen att uppleva det med, dom spelade många bra låtar, men jag minns inte riktigt vilka.

Jag frågade alla som kunde tänka sig åka i närheten av där jag bor, men ingen hade plats, så det blev taxi hem, har inte åkt taxi sen jag åkte skolskjuts, men det gick bra, och kostade drygt 400 spänn...


I got a feeling..

That´s tonight´s gonna be a bad night...


Som vanligt hade jag sett fram emot den här kvällen, köpte chips redan i Söndags. Har varit ledig ikväll, till ingen nytta, jag har sovit och suttit vid datorn.
Kvällen har knappt börjat, och den är inte förstörd. Jag ska ut ikväll, men kan inte hitta nån skjuts, har fått syrran att skjutsa mig dit, men sen då? Jag har gått hem därifrån en gång redan, det tog fyra timmar, så det har jag ingen lust med. Alternativet är ju att vara nykter och åka dit och hem själv, men då blir det nog bara en seg kväll tror jag. Min kropp saknar en körtel som producerar ett glädjeämne, som dom flesta har naturligt, så jag måste tillsätta det ämnet, i from av alkohol. Nu låter det som jag inte kan ha kul nykter, men det kan jag, men det känns inte som det kan bli så ikväll.

Nu öppnade jag en Smirnoff ice här, så det blir att dricka ikväll.

Jag gjorde även ett "får du ligga i helgen test" på facebook, det blev 16% procent chans, inte ens slumpen är med mig.

Igår kväll ringde mamma och sa att hon och pappa skulle hämta min syster, jag tänkte inte så mycket på det, även om det verkade oplanerat, hon har ju problem så det är inte så förvånande. Ikväll sa mamma att hon hade åkt fast för att ha stulit en jacka i en affär. Jag vet inte vad jag ska tro, hon har ju problem med psyket och är under utredning, så jag hoppas väl att det är pga det, eller om det är nått desperat försök att få ihop pengar, mamma har väl sagt att hon måste flytta hem om hon inte får nått jobb.

På nått sätt känner jag att jag inte vill bli inblandad, att jag vill hålla mig utanför. Jag har aldrig kännt att jag vill ha famlijen nära så, men det har blivit bättre på senare år, fast kanske på andra plan. Det händer ofta när alla är hemma att vi har diskussioner om allt möjligt, ofta om politik eftersom älsta systern jobbar med det..

När det gäller L så tvekar jag aldrig att ställa upp för henne, men vi är ju mycket närmare varann också.

Jag var inne på lunarstorm förut, och blev depprimerad, igen. det var drygt 1400 online, det är ju ett sjunkande skepp det där, men ingen vill väl inse det kanske. Det var nya undersökningar och tävlingar och reklamplatser. Jag skulle nog kunna få fler att se reklamen om jag satte den på min bil när jag åker till L än vad dom får..

Jag återupptäckte en låt när jag var inne på lunar iaf, som handlar om hur en utekväll borde bli..


Lägg-ut:are...


Tjejen bakom den väldigt framgångsrika bloggen Elli.nu har fått ett nytt jobb, som layoutare, vad det är det vet jag inte, men istället för att bara fråga så kanske jag kan lista ut det själv.

Layout kan typ översättas till läggut, och då är det inte så svårt att lista ut.




In your face!!

 

Jag tror inte på svininfluensan, och jag tänker inte vaccinera mig, även om min mamma har hotat med nån sorts våld.

Men nu fick jag se det här:

 




Så jävla bra, av två skäl.

1. Jag har rätt.
2. Jag gillar inte idol.


RSS 2.0