Columbus


Ibland lyssnar jag på P4, oftast när det är Lantz på Fredagar, men idag lyssnade jag lite också, och återupptäckte en låt.





Videon är ihopklipp från serien labyrint, som jag aldrig har sett, men jag gillar kombinationen.

Nähä..

Jag blir så trött på mig själv.

Jag var ute igår en sväng, det var ingen annan här omkring som hade lust så jag och en kompis som bor fem mil bort åkte. Det var dans, men jag är ju mest ute för att träffa folk, eller bara det egentligen. Jag såg på facebook på kvällen att tjejen jag skrivit med också skulle dit.

När vi varit där ett tag och pratat med lite folk så såg jag henne, ärligt talat så hade jag väl kollat efter henne sen vi kom, men det verkade som blondier var i majoritet där.

Jag skulle gått fram och hälsat, men det blev aldrig ett bra tillfälle, och jag hade ingen aning om vad jag skulle säga. Det var högljutt så hon hade kanske inte hört vad jag sa eller jag henne, och hon stod oftast och pratade med andra, känns inte så lätt att bara gå fram då, det här var trejde gången jag sumpade det.

Det var skillnad när jag hälsade på hennes bror första gången, då var jag ju full, och gick bara fram och sa "jag känner igen dig", och "din syrra är snygg", det sista ångrar jag lite, det gjorde jag direkt när han sa" det är många som tycker".




Saker man kommer på när man tänker för mycket.


Om det fanns ett band som hette Adolf Hitlerz som ställde upp i danbandskampen, så skulle jag titta :P

Här skulle det ha varit nått låtcitat, men jag kom inte på nått som passade..


Jag kom in från jobb nyss, blev en lång dag.

Igårkväll ringde jag L, men hon svarade inte, men hon ringde upp senare, vi pratade nästan en timme, men mot slutet så sov jag nästan, så vi avslutade då, det känns inte så bra att nästan somna när jag pratar med henne, men jag hoppas att hon förstår.

Den där tjejen jag skrivit med har jag inte skrivit med så mycket. Har inte tänkt så mycket på det heller, men idag hittade jag hennes systers blogg, där hon bland annat skrivit ett inlägg om hennes uppväxt och så, och om hur det var när hennes bror blev svårt sjuk. Hon skrev också om hur hennes syster (som jag skrivit med) har råttor i sin bil, för att det är så mycket saker i den. Det tyckte jag var väldigt rolig läsning, och gjorde mig lite mer intresserad av henne, låter konstigt, jag vet.
Nu ikväll läste jag att hennes syster varit hos henne och ett killnamn, typ som att dom bodde ihop, fast hon jobbar ihop en med samma namn, så det kan ju vara så med. Egentligen borde jag inte tänka så mycket på sånt, hon verkar vara en jättehärlig tjej, och det skulle bli mycket enklare att lära känna henne om det inte fanns såna här tankar om nått mer.

Hon hade en stor fest i helgen, jag hoppades väl lite på att bli bjuden på nått sätt, te.x så skickade jag mitt nummer till hennes bror samma dag, han hade tappat sin mobil och ville ha nummer. Det var ju inte så oväntat att inte bli bjuden, jag känner inte så många där, men nu när jag sett bilder från festen så var det rätt många som jag känner, som känner hennes bror, men dom har ju kännt varann mycket längre och så. Jag hade gärna velat vara där, det är väl det som känns lite jobbigt.

 

Så, nu har jag ägnat ett helt inlägg åt en tjej jag träffat en gång..


"Dance with somebody"


Det börjar kännas rätt bra nu, vilket gör att jag inte har samma behov att skriva, jag har behovet fortfarande, men jag har inte orkat ta tag i det riktigt.

Förra helgen fyllde en kompis år. Jag har inte varit där sen jag träffade på E, det var nog två månader sen nu. Först kändes väl allt jobbigt, och sen blev det bara inte av att åka dit, förr var jag väl där minst en gång i veckan.

Jag var rätt nervös och det blev värre ju närmare jag kom, E kunde ju vara där. Men det gick bra, hon var inte där, och min kompis/E´s kille var fullast.
Det var inte så mycket folk, så jag drack inget. Fick höra att min kompis hade flyttat hem igen, han flyttade till eget hus i sommras. Jag började tänka att om jag hade ett rätt nytt förhållande så skulle inte jag flytta hem, även om han bor i eget hus där med så är det ju ändå hemma. Har börjat tänka, mot min vilja att det kanske är slut emellan dom. Det vore ju väldigt skönt, så det är lätt för mig att tänka så, men det blir ju lite som att hoppas på för mycket.

I Fredags var jag där igen. Vi satt och pratade om allt möjligt tills klockan blev alldeles för mycket, precis som det var förr.

I Lördags var det också som förr, en kompis skulle iväg och fira en kompis som fyllde år, och dom andra ville inte göra nått. Jag chansade lite och åkte iväg med kompisens syster och hennes mamma, dom åker ofta och dansar, jag dansar inte, jag ägnar mig mest åt att hitta en favorit i drinklistan. Träffade en tjej jag känner bara lite grann, min kompisar känner henne mer. Vi stod och pratade lite, jag sa väl att jag inte dansade. Hon gick iväg lite och frågade om jag kunde kramas, och det är klart att jag kan, och plötsligt så var jag halvvägs ute på dansgolvet så jag kunde inte backa ur då. Det var en lugn låt så det gick ju bra, förutom att dom hade speglar på en av väggarna.
Efteråt så sa hon att vi skulle ta en till senare, sen gick hon till sina kompisar. Sen såg jag henne hångla med en snyggare kille, så det blev inte mer med det, men det gör inte så mycket.

Jag har ju trott lite att kompisens syster har varit intresserad av mig, har ju skrivit lite till varann och så, det har pratas om att hon sulle komma hit och göra pizza nån kväll, men när vi sågs så verkade det inte alls som nått sånt, så hon kanske bara är trevlig, jag hatar trevliga tjejer :P, då vet man ju inte riktigt. Det känns rätt ok ändå om hon inte är intresserad, men visst är det trevligt om nån är intresserad av en, men då slipper jag riskera att förstöra nått också. Jag är väl lite intresserad, hon är ju fin och så, men vi känns väldigt olika. Jag har inte sett henne onykter, hon har nog inte sett mig nykter.

Over and out of here.                                                                                            


Önskar..

Jag önskar att jag kunde komma på fler brilljanta ordvistar, men det kommer inget till mig..

Istället för humor..


Vad kallar man dreamhack i Ryssland när det blir väldigt varmt?

Svett-lana

En av många tankar..


Jag sätter mig vid datorn och tänker "det borde ju ha hänt en del, har inte suttit vid datorn på ett tag, det var ju....knappt tolv timmar sen.."

Humorförsök

Jag vill egentligen skriva massor, men jag orkar inte, ska försöka ta tag i det snart.

Under tiden, ett "skämt": Parthaiboxning...

Hm, lät kanske roligare i huvudet. Hör av er om ni inte fattar, eller om ni fattar..

En annan ska jag ska ta tag i är min nya kategori som delvis är tänkt att innehålla dumma ideér. Jag har flera såna, te.x att öppna ett pizzeria, som har lunchstängt.
Andra dumma saker som jag planerar att testa är att grogga på listerine och att lägga chips i en tunnbrödrulle..

Jag kan inte återvända, en brottsplats måste vila.


Ikväll funderade jag lite på när L och jag träffades, tänkte om man skulle fira det nästa år, då är det fem år sen vi träffades. Jag loggade in på lunar för att kolla i min dagbok när det var vi träffades, det var ett bra tag sen jag var inne där, som att komma tillbaka till ett ställe som har gått ner sig rejält sedan man upplevde sina glada dagar där.
Jag och L träffades den 7:de Juni 2005.

När jag var inne på Lunar så hade en tjejkompis från gymnasiet skrivit i sin blogg, för två månader sen. Hon hade visst gjort slut med hennes kille och blivit ihop med en ny, och det har visst inte gått så bra det heller, har jag sett på facebook.

Det går inte bra att skriva ikväll...


Ingen rubrik idag


Jag är en vidrig människa.

Jag kollar på Mtv.
Jag kollar på A double shot at love
Det är ingen här som håller en pistol mot mitt huvud.

Jag har läst att en av tjejerna som är med omkom efter inspelningen, känns rätt sorgligt varje gång jag ser henne.

Efter helgen har jag gått och funderat på om en kompis syster är intresserad av mig, men just nu när jag skriver det så känns det inte så troligt. Vi har skrivit lite på facebook och bilddagboken, vi sågs ju i helgen med. Hon är snygg och väldigt trevligt. Hon blev ihop med en kille lite innan jag lärde känna henne, men nu verkar det som det är slut. Jag har tänk en del på henne, fast jag inte vill. Jag vill bara låta saker hända, om det händer nått, inte tänka en massa. Har funderat på om man kan skjuta bort halva hjärnan så jag kanske kan tänka som normala männsikor. Men det är visst farligt att göra så, man kan visst dö, och om man inte gör det så ser man för jävlig ut.

Han kanske bara är trevlig, det finns ju såna männsikor, har jag hört..

Så var det det här med rubrik igen..

När jag kom in så skulle jag ta ett pass på min dyra träningsmaskin tänkte jag, och sedan duscha och se över lite räkningar och sedan ringa L, men uppenbarligen så sitter jag ju här nu. Att jag skulle träna beror mest på att L hade hört på tv att dom flesta träningsmaskiner slutar som klädhängare, och honm tyckte det var jättekul för det stämde på mig. Så nu ska jag filma när jag tränar, som bevis.

Blev lite nere ikväll, så det är mest därför jag inte orkar göra nått. Har en massa skuldkänslor och ångest, och känner mig rätt misslyckad och ensam. Det handlar om det som varit emellan mig och L, och det som aldrig blev. Hade jag haft henne så hade jag inte varit ensam, och när det gäller sex och nära relationer så känner jag jag mig helt misslyckad, nått som inte hade varit så om vi var ihop, och ångsesten över hur jag gjorde då, hur jag tänkte och kände, när jag bara hade behövt säga "jag älskar dig" för att hon skulle bli min.

Jag har inte pratat med L om det här, vågar inte. Vill inte riskera att förstöra nått. jag hade bjudit hit henne i helgen att följa med ut på krogen, men hon orkade inte. Ville inte säga nått om det här innan, för då kanske hon inte hade velat komma hit. Nu vill jag inte riktigt "lägga över" det här på henne, hon har det rätt bra nu, men jag tror inte att hon vill att jag inte säger nått. Ska ringa henne sen, får se vad vi pratar om då.

Jag var ute i Lördags iaf, vilket var väldigt skönt. Jag har inte varit ute sen jag gick hem från krogen, två mil. Mina kompisar hemma skulle inte med, men en annan kompis hämtade upp mig. Jag träffade många som jag pratade mycket med, men runt tolv blev jag väldigt trött helt plötsligt, och sen blev det mest bara att vänta på att få åka hem. Men det kändes verkligen som ett steg tillbaka, till det som kändes bra förut.

I´m just a sucker with no self esteem


Saddam hussein
Carl Bilt
Sven Wolter
Robert Mugabe
Göran Persson
Josef Stalin
Elinor Hägg
Robert Wells
Jimmie Åkesson
Adolf Hitler

Alla har eller har haft ett fast förhållande, det har inte jag. känns inget vidare..

Update...


Det här med att bry sig om vad andra tycker lika mycket som Broder Daniel när det gäller bloggen går väldigt dåligt just nu. Jag ser att folk är inne och kollar, och jag har inte skrivit nått på länge, sånt borde jag inte bry mig om, men det gör jag.

Jag orkar inte skriva så mycket just nu, vet inte varför. Finns massor att skriva om, kanske har det blivit för mycket.

Idag blev jag tvungen att installera den nya versionen av msn, och jag hatar den, men jag använder ju det inte så mycket längre..


Det har var inget bra inlägg..

Nähä..

Skulle skrivit en del, men jag känner att det inte blev så bra. Försöker en annan dag..


Kort och gott..(eller jag orkar inte skriva mycket just nu..)


Jag använder ett av dom säkraste preventivmedlen som finns: jag är oattraktiv.

RSS 2.0