Mycket nu..

Jag jobbar väldigt mycket nu, ikväll kom jag in tidigt.

Rasmus Kellerman har gjort en solo skiva, den och Johnossis Mavericks är det jag lyssnar mest på nu.

Jag har inte träffat L på två månader, känns skit, ska försöka att få hit henne i helgen..


Förlåt

Får alltid lite dåligt samvete när jag ser att folk är inne och läser, utan att jag har skrivit nått på länge. Har lite att skriva om, men jag orkar inte nu på kvällarna, är så sjukt mycket jobb. Igår gick jag och lade mig vid halv ett, och gick upp lite efter fem...

Sommar = Vara singel.

Lady Gaga fick en femma, så jag hade så jävla rätt..


På facebook finns en grupp som heter "Sommar = Vara singel" jag antar/hoppas att dom som tänker så inte är särskillt seriösa, eller så är det ett sätt för dom som är singlar att försöka må lite bättre, men det kan ju bara vara singlar som är med i den, dom andra som älskar nån skulle nog inte tänka så...hoppas jag verkligen..

Jag kommer inte att ha fel!


I slutet på förra året så ringde det en säljare och undrade om jag ville ha svenska dagbladet i ett halvår gratis, förutom utdelningsavgiften då. Jag tänkte att en tidning är väl bra att ha. Det har gått lite upp och ner med det. Oftast så har det varit trevlig läsning, men ibland är det en plåga att det kommer en tjock tidning om dagen, blir mycket till pappersinsamlingen, och ibland har jag fåt slänga tidningar jag inte läst under helgen för att komma ifatt helt enkelt.
Men den ger bra vuxen poäng, eller väger upp som jag förlorar på när jag dricker oboy när jag läser.

Det jag skulle komma till var att imorgon, eller egentligen dagens tidning men den kommer imorgon har Kristin Lundell recenserat Lady Gagas konsert i globen. Jag skulle kunna sätta 17 miljoner på hon kommer att ge en fyra eller femma. Men jag sätter iaf hundra spänn på det..finns inte en chans att hon skulle ge lägre betyg, inte för att det är värt det, men för att det är så..typ..orkar inte utveckla för att jag somnar när som helst nu..

Stolt Svensk


Jag fick frågan i en kommentar om vad som gör mig stolt över att vara svensk, eftersom jag skrivit att Jonas Åkerlund fick mig att skämmas över det. Jag har tänkt att utveckla det i ett längre inlägg, så nu blir det en låt, av en grupp som gjort en skiva, och jag känner mig som en stolt Svensk över alla tre (Låten,gruppen,skivan alltså).



Fenomen

Jag har varit trött hela dagen, men jag har inte gått och lagt mig för det...eller duschat..eller betalat räkningar..eller diskat..

På valborg pratade jag med en tjej från gymnasiet, men det blev ett hastigt avslut när vi skulle åka hem. När vi kom hem till min kompis där jag skulle sova så tyckte jag att det vore en bra idé att sms:a henne, men jag visste inte om hade kvar samma nummer,så jag kollade hennes nummer, skrev in det i ett sms och skickade till 118118, hon använde det numret.
Grejen var att jag var ganska full och väldigt trött, men jag lyckades komma ihåg numret så jag kunde skriva in det, det kan jag knappt nykter.

Jag har lite minnesluckor ifrån valborg, käns lite surt när man inte riktigt vet vilka man träffat eller pratat med... men men that´s life... :P

RSS 2.0