Främling överallt

 
Av nån anledning så Googlade jag E igår. Hon hade varit med i lokaltv om företagande, hon driver visst en lanthandel. Innan jag såg klippet kändes det nervöst, är snart fem år sen jag bröt med henne, men det kändes inte alls. Jag kanske helt enkelt har glömt hur hon var, kan inte para ihop personen i klippet med den jag blev kär i för 10 år sen. Om inte alltför lång tid så har det gått längre tid utan henne än vi har känt varann, men det som känns värst är att dom sista fem åren gått mer än dubbelt så fort som dom fem första, och det har nog hänt mindre i mitt liv dom senare. Har te.x inte varit kär sen dess, vet inte om jag gav upp eller om jag bara inte träffat nån annan som jag klickat lika bra med. Har ju bara varit kär på riktigt kär två gånger, den första sårade mig som fan och den andra sårade jag som fan.
 
Och imorgon ska jag på gymnasieåterträff, tror inte att E ska dit, vet inte hur det skulle bli. I början när jag bröt med henne så hatade jag henne, mest som skydd för mig själv tror jag. Skulle vi ses nu så skulle det ju kännas konstigt, men det skulle nog vara mer konstigt att inte prata med henne, Jag saknar henne ibland, har inte haft många som hon i mitt liv, men jag vet samtidigt att ta upp kontakten igen inte skulle leda till nått bra i längden.
 
Var på återträff för fem år sen, hade inga förväntningar då men nu är jag nervös. Många är ju gifta och har barn, jag har däremot gått upp i vikt och är nog mer ensam är någonsin
.
   

RSS 2.0