Bra

 
Det känns bra, faktiskt, eller lite ångest har jag, ingen aning om över vad. K åkte med mig både till och från Malmö, det var en fin stad. När vi hade tagit igen oss lite efter resan så gick hon och dushade, och jag satte mig och drack, i brist på annat. hade inte tänkt att dricka eftersom K inte skulle det. Sen gick vi en lagom promenad till KB och väntade på att Johnossi skulle börja spela, tog ett par drrinkar, blev precis lagom full. Då kom jag på det. Hade hon varit singel hade det funnits tankar och funderingar om det kanske fanns nått, det hade blivit spänt och osäkert. Nu slapp jag allt sånt och vi hade en trevlig kväll i en stad jag aldrig varit i.
 
Just nu känns det sådär, men jag tror att det är sånt vanliga människor känner en Söndagkväll. Jag har ju trots allt inte varit ledig en hel helg på nästan två år.
 
Men på det stora hela känns det bra, ska försöka leva på det här så länge jag kan, om knappt två månader ska jag vara ledig igen.

Att försöka är första steget mot att misslyckas

 
Hon var där, på valborg, samma ställe som vi sågs på förra året, hon kände igen mig, visste vad jag hette, sen..så vände hon bort och ignorera mig. Krogen är inte det bästa stället att träffa nån på, eller så är hon helt enkelt inte så som jag trodde att hon skulle vara.
 
Vaknade dagen efter och tänkte att det var ju synd att det blev så, men jag ska ju till Malmö och träffa en annan tjej i helgen, blir nog trevligt. Det är inget särskillt emellen oss, men jag har tänkt att det vore ju trevligt om det blev nått. Dom tankarna har gått över i nån slags förhoppning. Därför blev det lite jobbigt när jag kom på att hon är ihop med sitt ex, och ska flytta till honom nästa vecka. Så inte bara kommer det inte hända nått emellan oss, jag kommer till henne när det kommer att ske stora förändringar i hennes liv, nytt jobb, nygammal pojkvän/stad.
 
Fast det känns ok, för det mesta. Jag ska ju ändå vara ledig en hel helg för första gången på nästan två år, Ska se Johnossi och umgås med nån jag gillar, det är ju inte så dumt.
 
Fast det känns tomt, det kommer och går.. Jag letar väl efter nån att fylla det tomrummet med, en relation, vilken form känns inte som det viktigaste, men det är nått som jag inte får ut av dom jag umgås med idag.
 
Ps. Firefox rättstavning har gjort mig lite slö när det gäller korr läsning, plus att det inte funkar när man skriver blogg

RSS 2.0